Poznáte výnimočný deň? Deň matiek!

Poznáte výnimočný deň? Deň matiek!

7. mája 2017, TOUS, šperky, Deň matiek, sviatok matiek, medailóniky, striebro, zlato, perly, perleť, rubíny, ružové striebro, výnimočný deň, darčeky, darček pre mamičku, jedinečná kolekcia, športová taška, taška cez rameno, náhrdelník, náramok, prívesok

Sponzorovanej odkazy:

Výnimočným dňom pre tých, bez ktorých by nikto na svete nebol, je sviatok matiek. V tento deň, ktorý je oficiálne stanovený na druhú májovú nedeľu, sa prejavuje pokora mamičkám na celom svete. U nás je tento sviatok ustanovený na 8. mája. V Slovenskej republike ho ctíme už od roku 1923 a to predovšetkým vďaka propagátorke Alici Masarykovej, dcére Tomáša Garrigua Masaryka. V tento výnimočný deň obdarovávame svoje mamičky kvetinami alebo inými drobnými darčekmi. Veľmi pekným vyjadrením lásky môže byť pestrý výber z kolekcie medailónikov, ktorú si špeciálne pre tento sviatok pripravila spoločnosť TOUS.

Šperk poteší ako darček snáď každú ženu. Pri výbere z kolekcie delikátnych medailónikov teda nemôžete šliapnuť vedľa. V tento jedinečný deň si totiž získajú srdce každej matky. Medailónky totiž majú osobitný význam. Lebo šperky vedia vysvetliť príbeh cez spomienky, výnimočné momenty a dokonca aj pocity.

V kolekcii vytvorenej špeciálne pre Deň matiek hrajú prím medailóniky v podobe príveskov. Na výber sú medailóniky z osemnásť karátového žltého zlata s perleťou a perlami alebo medailóniky z mincového ružového pozláteného striebra s rubínmi a perleťou. Tieto jedinečné prívesky môžu zdobiť náhrdelníky, ktoré sú tiež súčasťou kolekcie. Medailóniky zdobí jednak roztomilý medvedík, ktorý je vizuálnym symbolom spoločnosti TOUS, ale tiež vyrazené nápisy. Slová ako mama, love alebo happy hovoria za všetko.

Okrem medailónikov sú súčasťou kolekcie tiež dva strieborné náramky s nápisom „mama“ a decentnými príveskami v tvare srdiečka a medvedíka. Jeden náramok je v čisto striebornej farbe a druhý je z ružového pozláteného striebra s rubínmi. Veľmi decentné prevedenie náramku poteší každú milujúcu mamičku.

Nie sú to však len šperky, ktoré môžete v kolekcii pre Deň matiek nájsť. Svojej mamičke môžete urobiť radosť napríklad aj taškou cez rameno, ktorá je vyrobená z textilu a vodeodolného vinylu v prirodzených farbách. V taške je potom zahrnutý medailónik v podobe prívesku. Alebo si možno vybrať športovú tašku vyrobenú z rovnakého materiálu, ktorú zdobí tiež veľký medailón TOUS.

Zdroj: TOUS

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.