Ako prežiť mestskú džungľu? S Nila!

Ako prežiť mestskú džungľu? S Nila!

11. mája 2017, Mestská džungľa, Nila, jarná kolekcia People Tree

Sponzorovanej odkazy:

Ako sa vyobliekať na nákupy v meste? S novou jarnou kolekciou People Tree od Nila jednoducho. Neveríte? Hor sa do mestskej džungle!

Vyzerať dobre a cítiť sa dobre – to je heslo britskej značky People Tree.Vyzerať dobre a cítiť sa dobre – to je heslo britskej značky People Tree.

Jarná kolekcia People Tree

Nová kolekcia People Tree je plná vzdušných látok, retro strihov a vtipných potlačí. A tak vás bude baviť napríklad usmievavé tričko s motívom horských goríl. Máte dojem, že ste v džungli? Jazda zďaleka nekončí. Značka People Tree viac ako 25 rokov spolupracuje s farmármi a robotníkmi v rozvojových krajinách. Na módnom trhu pôsobí od roku 2001. Značku založili Safia a James Minneyovi z Veľkej Británie. V tejto kolekcii preto nájdete výber toho najlepšieho z módy, ktorá je vyrobená na princípoch fair trade. Pri nosení takéhoto oblečenia budete nielen vyzerať skvostne, ale tiež vás hreje pocit, že k jeho výrobe došlo bez nútenej alebo detskej práce bez devastácie prírody.

Vyberáme pre vás

Neviete, po ktorom kúsku na jar siahnuť? Vybrali sme pre vás modely, ktoré by nemali chýbať v žiadnom dámskom šatníku.

V jednoduchosti je krása

Klasické hladké šaty strednej dĺžky sú vhodné pre každý typ postavy a zamaskujú prípadné nedostatky. Detail na chrbte s rafinovaným otvorom z nich tvoria tiež šaty pre slávnostnejšie príležitosti. Jedná sa teda o model 2 v 1 do mesta aj na večierok. Slávnostnejší punc šatám doprajete s topánkami na podpätkoch. Na nákupy, či na pláž si potom obujte biele tenisky.

Tmavo modré šaty z organickej bavlny za 99 €.Tmavo modré šaty z organickej bavlny za 99 €.

Hit sezóny – jednoznačne overal

Aj tento rok je nadčasový overal stálicou, ktorá sa drží medzi módnymi trendmi už niekoľko sezón. Pristane skoro každej postave. Je pohodlný a hodí sa ako k vode, do mesta, na párty, ale aj na spoločenskú udalosť. Zdá sa, že len tak z ulíc nezmizne.

Overal s výstrihom v tvare V, opaskom na zaväzovanie, našitými vreckami a nohavicami v štýle Culotte. Kúpite ho za 99 €.Overal s výstrihom v tvare V, opaskom na zaväzovanie, našitými vreckami a nohavicami v štýle Culotte. Kúpite ho za 99 €.

Nadčasová košeľa – čerešnička na torte

Košeľa je univerzálnym kúskom, ktorý znosíte po celý rok. Košeľu môžete skombinovať na viac spôsobov. Môžete ju prepásať opaskom, doplniť bižutériou, rozopnúť si ju a vziať si pod ňu tielko. Skúste to aj vy – napríklad v romantickej ružovej. Ručne tkaná košeľa svetlo ružovej farby s jemným prúžkom je vyrobená zo 100% bavlny. Kúpite ju za 43 €.Ručne tkaná košeľa svetlo ružovej farby s jemným prúžkom je vyrobená zo 100% bavlny. Kúpite ju za 43 €.

Nestarnúci kardigan

Kardigan nie je v módnom svete žiadnym nováčikom. Je praktický a sexi zároveň. Dokonalý dámsky sveter znosíte takmer ku všetkému a nielen v zime. Je ideálnym spoločníkom pre chladnejšie jarné dni. Ručne pletený sveter zo 100% vlny v tlmených odtieňoch čiernej až svetlo šedej farby, s dlhým rukávom, zapínanie na gombíky je váš za 79 €.Ručne pletený sveter zo 100% vlny v tlmených odtieňoch čiernej až svetlo šedej farby, s dlhým rukávom, zapínanie na gombíky je váš za 79 €.

Nová kolekcia vás bude baviť! Buďte People Tree. Buďte Nila!

Foto: Nila.cz, Peopletree.co.uk

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módne peklo a módni návrhári.