Chráňte si svoje oči!

Chráňte si svoje oči!

15. apríla 2017, slnečné okuliare, oči, ochrana, slnečné žiarenie

Sponzorovanej odkazy:

Už v týchto dňoch, ktoré sú niekedy extrémne teplé na jarné obdobie, si užijete slnečné okuliare. Oni sú de facto potrebné po celý rok, napríklad v zime na horách. Ale v súčasnosti sú nevyhnutným doplnkom.

Áno, svoj look doplníte správne vybranými slnečnými okuliarmi, ktoré si pohodlne umiestnite na šiltovku i do vlasov a máte ich tak stále a hneď po ruke. Takéto kvalitné a cool slnečné okuliare sú dôležitým doplnkom kamkoľvek idete.

Slnečné okuliare krásne orámujú tvár, pričom chránia pred nadmerným slnečným žiarením. Ak sú aj značkové, tak ešte lepšie. O pár tipov na trendové kúsky sa s vami podelíme.

Nike Flip navyNike Flip navy

Nike Flip navy

Tmavo modré slnečné okuliare od značky Nike, majú apartné zalomenie bočníc, na nich modré logo, a netradičné modré sklá. Súčasťou Nike Flip Navy je sivá textilná schránka. Budú vaše za 99 €.

adidas Sunglassesadidas Sunglasses

Adidas Sunglasses

Slnečné okuliare adidas Sunglasses v ružovočiernom prevedení s hnedými sklami a postrannými logami, budú apartným doplnkom outfitu hlavne pre dámy. Sú trendovým kúskom ku kvalitnej ochrane na oči. K okuliarom patrí modré textilné vrecúško na ich uschovanie. A cena? 99 €.

Vans Breakwater SunglassesVans Breakwater Sunglasses

Vans Breakwater Sunglasses

Slnečné okuliare Vans Breakwater Sunglasses v čiernom prevedení s čiernymi sklami a decentnými bielymi postrannými logami sú exkluzívnym kúskom za dobrú cenu 14 €.

MD Sunglasses FlowerMD Sunglasses Flower

MD Sunglasses Flower

Klasické slnečné okuliare od značky MD Sunglasses Flower v štýlovom okrúhlom prevedení s čiernym rámom a sivými sklami skvele doplnia potrebný džínsový look, či retro outfit. Vyjdú vás na 29 €.

Glassy LeonardGlassy Leonard

Glassy Leonard

Farebné slnečné okuliare Glassy Leonard s veselým a farebným motívom, v apartnom čierno – zeleno – červenom prevedení s čiernymi sklami sa výborne hodia k jarnému a obzvlášť letnému looku. Môžete ich mať za 15 €.

Vybrali ste si?

Zdroj foto: Queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii ostatné, slnečné okuliare a značky a značkové oblečenie.