Ako na mužskú pokožku? Nekompromisne s Uterkram Men!

Ako na mužskú pokožku? Nekompromisne s Uterkram Men!

19. apríla 2017, Urtekram, pánska kozmetika, starostlivosť o muža, BIO kozmetika, prírodná kozmetika, aloe vera, baobab, sladkého drievka, jalovec, krém na telo i tvár, dezodorant, roll-on, sprchový gél a šampón, organická kozmetika

Sponzorovanej odkazy:

Muži si radi doprajú kvalitnú kozmetiku bez kompromisov. Teda predovšetkým tí, ktorí si na kozmetiku potrpia. Pre všetkých je tu dánska značka BIO kozmetiky Urtekram, ktorá práve teraz predstavuje jedinečný rad pre pánov – Urtekram MEN, a ktorá si potrpí na vynikajúcu starostlivosť o mužskú pokožku. Než si predstavíme jednotlivé produkty kolekcie, nalákame vás zatiaľ na osviežujúcu vôňu, báječných účinkov sladkého drievka, baobabu a aloe vera. To všetko a ešte oveľa viac ponúka Urtekram MEN.

Sprchový gél a šampón v jednom

Páni majú radi jednoduchosť, a preto tak obyčajne siahnu po univerzálnom hair & body wash. Značka Urtekram má rovnako jeden na sklade. Vonia mužne po borievke a obsahuje účinnú kombináciu organického baobabu, sladkého drievka a aloe vera. Všetky tieto prísady majú úžasné účinky na pleť. Starostlivosť o muža sa ujme sladké drievko, ktoré odstraňuje nečistoty, aloe vera upokojuje a baobab obohatený o kyselinu hyalurónovú pomáha vyživovať pleť i vlasy. Sprchový gél a šampón v jednom Urtekram MEN rovnako ako ostatné produkty kúpite na Milujubio.cz za výbornú cenu 5 €.

Dezodorant roll-on

Dezodorant je ďalším obľúbeným kozmetickým doplnkom každého muža, ktorý sa o seba stará. Roll-on od značky Urtekram okrem baobabu a sladkého drievka obsahuje glycerol zinku, ktorý vyložene eliminuje zápach. Rovnako ako u sprchového gélu aj tu postará o mužnú vôňu jalovec, ktorý sa používa aj pre rozprúdenie lymfatického systému. Aloe vera nesmie tiež chýbať, pretože najmä pokožka v podpazuší vyžaduje jej regeneračné a upokojujúce účinky. Cena dezodorantu je 6 €.

Krém na telo i tvár

Tretím a tiež posledným produktom z kolekcie je krém na telo aj tvár Urtekram MEN. Krém mužskú pokožku zvláčňuje a udržuje ju pružnú. To všetko vďaka vynikajúcej kombinácii olivového oleja, bambuckého masla, arganového oleja a aloe vera. Organický pôvod všetkých týchto zložiek, baobabu a sladkého drievka je vhodný pre každodennú starostlivosť o telo i tvár. Kúpite ho za 5 €.

Zdroj: Urtekram, milujuBIO

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.