Lucie Krížová je tvárou kampane AlpinePro

Lucie Krížová je tvárou kampane AlpinePro

18. apríla 2017, Lucie Krížová, malá Lola, tvár kampane, AlpinePro

Sponzorovanej odkazy:

Bývalá kráľovná krásy a moderátorka Lucie Křížková ani na materskej dovolenke nezaháľa a už pracuje. S celou rodinou aj dvojmesačnou Lolou nafotila pre popredného českého výrobcu outdooorového oblečenia spoločnosť AlpinePro kampaň k ich novinkám v sortimente.

S manželom Davidom a malým štvorročným Davídkom obliekli voľnočasové džínsy a softshellové bundy a vyrazili do pražskej Stromovky na prvú spoločnú prácu všetci štyria. Najmladšia modelka Lola väčšinu času odpočívala vo svojom kočíku, ale vo vzácnych chvíľach, keď sa neoddávala sladkému spánku, trávila všetku dobu v tesnej blízkosti svojej mamičky. Lucia s Lolou totiž fotili softshellovú bundu 3 v 1 určenú pre každú ženu – aj tehotnú alebo novopečenú mamičku.

Lucia bola počas druhého tehotenstva na seba opatrná a okrem každodennej päťkilometrovej chôdze a tehotenskej jógy sa športu nevenovala. „Teraz po šestonedelí som okrem prechádzok s kočíkom začala trochu posilňovať brušné svalstvo, ale je pravda, že sme veľmi aktívna rodina a tak sa čoskoro vrátim aj k behaniu,“ uviedla Lucia.

K rýchlemu návratu pred spúšť fotografa ju presvedčila predovšetkým praktickosť oblečenia, ktoré s celou rodinou fotila. "Na tejto bunde mi príde obzvlášť skvelé to, že ju môžete nosiť pred, počas i po tehotenstve. Nechcelo sa mi úplne kupovať tehotenský kabát, ktorý znosíte tri alebo štyri mesiace a čo potom s ním. Sama som bola tehotná cez zimu, a keď sa Lola narodila, riešila som to tak, že som ju mala v nosiči, cez nosítko uviazaný sveter a na sebe kabát, ktorý som si pridržiavala po bokoch, ale teraz už viem, čo si budeme s Lolou obliekať, "smiala sa Lucia, ktorá si bundu so vsádkou pre bábätko ihneď odniesla.

Ako sama Lucia hovorí, prvé na čo pri oblečení pozerá, je farba a po nej funkčnosť a materiály. Veľa času trávi na Lipne, v prírode a práve tu najviac ocenia vychytávky športového oblečenia. K tomuto ale musela podľa svojich slov dospieť časom, predtým riešila iné veci. Teraz má ona aj malá Lola istotu, že ani vietor či dážď ich nezastihne nepripravených.

Zdroj foto: AlpinePro

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.