Jarno-letne farebne: s TOUS kolekciou

Jarno-letne farebne: s TOUS kolekciou

12. apríla 2017,

Sponzorovanej odkazy:

Za pár dní privítame voňavú a slnečnú jar a pre mnoho žien je to signál k nákupu jarných kúskov oblečenia, ale aj k obstaraniu si originálnych a štýlových doplnkov, ktoré náš jarno-letný outfit rozžiari ako drahokam.

Bonjour Senorita

Žiarivé slnko, more a sladko nežná príchuť Francúzska, ale aj veselá pestrosť Kuby sú inšpiráciou pre novú sezónnu kolekciu jar a leto 2017 španielskej značky TOUS s príznačným názvom: Bonjour Senorita. Nová kolekcia jar a leto 2017 značky TOUS ponúka neprehliadnuteľné a neodolateľné kúsky, ktorých štýl čerpá z farebne hýriacich havanských ulíc v kombinácii s parížskym štýlom.

TOUS a módna ikona Simona

Španielska značka TOUS ponúka okrem šperkov, tiež originálne kabelky, hodinky a ďalšie úchvatné doplnky, ktoré by žiadnej milovníčke módy nemali chýbať v jej šatníku. Prvý butik TOUS bol v Českej republike otvorený v septembri 2016. Svoju tvár prepožičala španielskej značke TOUS známa a populárna modelka, módna ikona Simona Krainová.

Baletný príbeh

Nová kolekcia šperkov je mimo svoju jarno-letnú pestrosť vsadená do imaginárneho príbehu baletky, ktorá na svojej ceste za sebaobjavovaním prežíva hlboké zážitky a emócie. Šperky sú podľa týchto emočných prežitkov jednotlivo pomenované v kolekcii. Hviezdnym radom tohtoročnej kolekcie sú bezpochyby medailóniky, ktoré nesú meno našej baletky Camille. Medailónky sú z rýdzeho striebra a pozláteného striebra s drahokamami. Kolekcia tiež obsahuje široký výber náhrdelníkov typu Choker (obojok) a malých príveskov.

Dámy verte, že s novou kolekciou 2017 španielskej značky TOUS, budete túto jar a leto úplne neprehliadnuteľné a skvele si tak nakombinujete svoj prázdninový look.

Zroj foto: TOUS

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Petra Fenclová. Článok nájdete v kategórii doplnky, kabelky a tašky, šperky a hodinky a značky a značkové oblečenie.