Jar a leto v pastelových farbách

Jar a leto v pastelových farbách

10. apríla 2017, kolekcia, jar a leto 2017, Stefanel

Sponzorovanej odkazy:

Jar je tu v plnej sile a je potrebné jej ísť trochu v ústrety. Ako? Napríklad pastelovou náladou v outfitoch. Máme tipy ako na to!

Pomôcť by vám mohla nová kolekcia Stefanel pre jar a leto 2017. Je jemná, veselá, optimistická a má jarný pastelový náboj. Pastelové farby sú tento rok na jar obzvlášť v kurze. A práve v jarno-letnej kolekcii Stefanel hrajú tieto farbičky prím.

Pastelové odtiene evokujú obľúbené sladkosti, čisté nebo aj slnko. Pútajú pozornosť, ktorú si iste zaslúžia. Tieto farbičky sa každú jar nenápadne, alebo pompézne vkradnú do šatníkov a outfitov. Značka Stefanel vo svojej kolekcii zvolila jednoduché a elegantné strihy predovšetkým z bavlny a hodvábu, alebo jemné pleteniny.

A aké pastelové farby v kolekcii dominujú?

  • fialová a ružová
  • lila a modrošedá
  • žltá a oranžová
  • staroružová a smotanová
  • bledomodrá a jemne tyrkysová
  • béžová a modrá

Celá kolekcia sa nesie v ľahkom duchu jari a leta, s veselosťou, akousi hravou eleganciou a s nádychom rozmarnosti jednotlivých kúskov. Jemné, hladké línie, uvoľnenosť spojená s eleganciou, to je kolekcia pre jar a leto od Stefanel. Ponúkajú sa tu svetlé farby a moderné linky, nový výklad kultového a ležérne elegantného oblečenia v modernom poňatí.

Všetky kúsky vysielajú do sveta jasnú správu a signály, že jar je tu a máme sa každý deň na čo tešiť. Tak prečo si tento čas neosladiť nejakým kúskom práve z kolekcie Stefanel? Ich kolekcia vám vyčaruje úsmev na tvári a prežiari vašu garderóbu.

Zdroj foto: Stefanel

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.