Starajte sa o seba luxusne! - Bath & Beauty by Möve

Starajte sa o seba luxusne! - Bath & Beauty by Möve

9. apríla 2017, kolekcia Bath & Beauty, Á la Maison, luxusná starostlivosť, möve, Biotherm, uteráky, župany, vitamín E, kvalita, tradícia, lifestyle, cestovný set, papuče, turban na vlasy, peeling, masáž

Sponzorovanej odkazy:

Všetkých milovníkov luxusného spôsobu života rozhodne nadchne spojenie lifestylové značky möve a kozmetickej spoločnosti Biotherm, pretože spoločne predstavujú inovatívny rad, ktorý nazvali BATH & BEAUTY BY MOVE s prímesami vitamínu E. Rovnako ako sme u týchto značiek už po celé desaťročia zvyknutí na kvalitu, tradíciu a inovatívne prístupy, tak ani tu tomu nebude inak.

Nová kolekcia Bath & Beauty ponúka napríklad kúpeľňový textil, ktorý je vyrobený zo zmesi 70% bavlny supima a 30% prírodných viskóznych vlákien, ktoré sú navyše obohatené o vitamín E, vďaka ktorému sa klasická tkanina stáva jemnou a hladkou. Blahodarné zložky, ktoré sa v tkanine nachádzajú, nemiznú ani po veľkom množstve pracích cyklov a postupne sa uvoľňujú do vlasov aj pokožky. Výživovú starostlivosť vitamínu si teda môžete užívať bez starostí a navyše dlhodobo.

Pre kolekciu BATH & BEAUTY vyrobila značka möve súpravu žiniek a uterákov v dvoch veľkostiach. Na vrchnej strane tkaniny uterákov vás možno prekvapí drsná štruktúra, ktorá vašu pokožku masíruje a prekrvuje. Spodná strana je zase naopak veľmi hebká, jemná a ľahko trblietavá. Vďaka nej si užijete rozmaznávanie, k čomu dopomáha vyživujúci vitamín E. Unikátna starostlivosť – trojitý efekt: peeling, masáž a ochrana. Odlišné textúry nájdete tiež na žinkách z tejto kolekcie. Luxusnú starostlivosť zaručujú aj lichotivé dámske župany ponúkané v dvoch farebných variantoch bielej a žltej. Súčasťou kolekcie je aj turban na vlasy, papuče, plášť rovného strihu a cestovná súprava, v ktorej sa nachádza maska na spanie a vankúšik. To všetko je obohatené vitamínom E, ktorý sa vďaka každému produktu dostáva do kontaktu s vašou pokožkou alebo vlasmi.

Všetok sortiment, ktorý nová kolekcia Bath & Beauty ponúka, nájdete v kamennom obchode Á la Maison v Obchodnom centre Palladium v Prahe alebo na e-shope www.alamaison.cz , kde nájdete zoznam toho najlepšieho, čo sa každoročne objavuje na svetových veľtrhoch.

Zdroj: Á la Maison

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.