Nesmrteľné Levis: nové džínsy 501 Skinny

Nesmrteľné Levis: nové džínsy 501 Skinny

6. apríla 2017, Levis, 501, džínsy, rifle, skinny, 501 Skinny

Sponzorovanej odkazy:

Džínsy patria k najobľúbenejším kúskom oblečenia a trúfam si povedať, že ich má v šatníku každý z nás. Či už sa radíte k tým, ktorí ich nosia dennodenne, alebo ich z hĺbky skrine vyťahujete len sporadicky, najskôr poznáte značku, ktorá sa vďaka rifliam preslávila – značka Levis. Tá teraz prichádza s novou verziou svojho najikonickejšieho výrobku, ktorým sú džínsy rodiny 501®.

Ikona všetkých ikon

Značka Levis reaguje na nové módne trendy a známu „päťstojednotku“ sa tak dočkala zmeny. Tou je predovšetkým ich zúženie nohavíc. Dedičstvo a odkaz svojich slávnych predchodcov v podobe rázporku na gombíky a klasického vzhľadu zostali zachované a podčiarkujú tak ich ikonický vzhľad. „Keď siahneme na džínsy 501®, sme veľmi, veľmi opatrní a robíme to s obrovským rešpektom,“ vysvetľuje Jonathan Cheung, hlavný návrhár značky Levi's®. „Ľudia si svoje päťstojednotky prispôsobujú a zužujú, takže sme sa inšpirovali a vytvorili päťstojednotky s retro vzhľadom.“

Jedny džínsy, mnoho variantov

Slávne rifle označené číslom 501® sa snažia čo najviac prispôsobiť potrebám rôznych ľudí. Ponúkajú tak veľa variácií. Pre zástancov klasiky je tu variant 501® Original ponúka obľúbený pôvodný strih a rovné nohavice, na ktoré stále nedá veľa žien dopustiť. Ďalšou možnosťou sú džínsy 501®CT, ktoré sa vyznačujú voľnejším strihom v oblasti bokov a zúženia od kolien nadol. Zatiaľ najnovším a veľmi moderným variantom sú potom obtiahnuté rifle 501® Skinny. Ponúkané sú v dámskej aj pánskej variante a vybrať si môžete aj medzi dvoma materiálmi – 100% bavlny alebo mierne strečového denimu. Samozrejmosťou je potom tiež výber hneď z niekoľkých farebných variácií.

Trendy rifle pre novú sezónu

Džínsy s presláveným prídavkom 501® sa nenechali pre tohtoročnú sezónu inšpirovať len trendom upnutých riflí. Ako môžeme vidieť, osvojili si tiež ďalší z hitov sezóny – roztrhané džínsy. Tie sa radia k najväčším denimovým trendom súčasnosti a určite neplatí, že by sa hodili len pre voľný čas. Naopak! V kombinácii so sakom, elegantnou blúzkou, či košeľou v nich môžete vyraziť do práce aj na rande.

Foto: Levis

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.