Na svete je nová kolekcia Lindex Tomorrow 2017 by Evelin Kagome!

Na svete je nová kolekcia Lindex Tomorrow 2017 by Evelin Kagome!

4. apríla 2017, Lindex, Evelin Kagome, kolekcia Lindex Tomorrow 2017, univerzita Swedish Schools of Textiles, súťaž, dizajn, víťazka, Palladium, Nový Smíchov

Sponzorovanej odkazy:

Značka Lindex je jedným z popredných európskych módnych reťazcov a aj to je jeden z hlavných dôvodov, že si dovoľuje oceňovať mladých tvorcov za najlepší návrhársky nápad. Tohtoročnou víťazkou sa stala Evelin Kagome a na oslavu jej víťazstva bude zákazníkom značky Lindex predstavená nová kolekcia Tomorrow 2017, na ktorej sa podieľala aj univerzita Swedish Schools of Textiles, aby podporila nové tváre v oblasti návrhárstva. Škola je zameraná na výučbu a výskum v oblasti odevov a dizajnu. Značka Lindex toto vzdelanie podporuje a zároveň je hrdým sponzorom tamojšej absolventskej módnej prehliadky. Víťaz tiež dostane štipendium vo výške 50 000 SEK (cca 5 200 €) a možnosť podieľať sa na tvorbe unikátnych kolekcií pod záštitou značky Lindex.

"Získať ocenenie spoločnosti Lindex za najlepší návrhársky nápad je jednoducho úžasné. Hlavným motívom kolekcie je vzťah medzi pletenými a potlačenými vrstvami látok odevov, rovnako ako snaha preskúmať to, ako farby ovplyvňujú jedna druhú. Spolupráca so značkou Lindex mi dáva príležitosť pracovať so svojimi návrhmi vo väčšom meradle a zároveň ich predstaviť väčšiemu počtu ľudí, "hovorí víťazka Evelin Kagome.

Kolekcia Lindex Tomorrow 2017 by Evelin Kagome vás nadchne svojím entuziazmom a energickosťou. Do rovnováhy sa tu dostávajú plné a priehľadné plochy. Výsledkom je pätica módnych kúskov, ktoré sa všetky vyznačujú experimentálnymi farebnými prvkami. Do popredia sa tu dostávajú trendové farby, ako sú žltá, tehlová, tyrkysová a tmavomodrá. Ich veľkou výhodou je to, že sa dajú spoločne kombinovať, ale môžu veľmi dobre poslúžiť aj ako solitéry.

Dámska móda v najnovšej kolekcii Tomorrow je uvedená do predaja od začiatku februára a vy ju budete môcť zakúpiť v kamenných obchodoch značky Lindex v Obchodnom centre Palladium Praha a Obchodnom centre Nový Smíchov rovnako v Prahe a samozrejme aj online na stránkach Lindex.com .

Zdroj: Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.