Nielen pruhy stokrát inak v kolekcii jar/leto 2017 od Stefanel!

Nielen pruhy stokrát inak v kolekcii jar/leto 2017 od Stefanel!

26. marca 2017, Stefanel, talianska značka, britská móda, kolekcia jar a leto 2017, dámska móda, elegancia, štýl, pruhované outfity, pletenina, kašmír, žakár, bavlna, kvalita, pastelové farby, merino, hodváb, satén

Sponzorovanej odkazy:

Značka Stefanel sa zrodila roku 1959 v slnečnom Taliansku a už od tej doby je kľúčovým hráčom na poli pletenín. Zakladateľ značky Carlo Stefanel začal totiž od tohto roku predávať pletený tovar a prvých desať rokov pôsobenia prevádzkoval tradičnú výrobu a predával svoje výrobky cez veľkopredajcov po celom Taliansku. Prvý obchod bol otvorený roku 1980 v talianskom meste Siena a len o dva roky neskôr bol otvorený aj prvý obchod v zahraničí a to priamo v hlavnom meste módy – v Paríži. Dnes už má značka viac ako 700 obchodov na celom svete. Na českom trhu sa značka objavila až roku 2005, a preto produkty Stefanel máme možnosť zakúpiť si v dvoch pražských predajniach.

Nadčasová klasika

Taliansku módnu značku Stefanel charakterizuje štýl, elegancia a súčasnosť. Oblečenie sa snaží ísť stále s dobou a byť univerzálne. Skvelý trendový kúsok, ktorý sa hodí ku všetkému, je totiž vždy na nezaplatenie. Značka Stefanel má rovnako aj svoje obľúbené materiály, ktoré sa objavujú v každej novej kolekcii. Sú nimi napríklad hodváb, satén či merino. Už z toho nám môže byť jasné, že si Stefanel potrpí na dekórum. Inšpiráciu nachádza v štýle britskej módy, ktorá je atribútom ženskosti. Či už ide o starý Londýn alebo princeznú Dianu, britská móda je vždy šik.

Kolekcie jar a leto 2017

Teraz prichádza značka Stefanel s novou kolekciou pre jar a leto 2017. Aj tu si taliansky rodinný podnik udržuje svoj štýl. Vracia sa k dávnym hodnotám, ale prezentuje ich moderným spôsobom. Každú ženu nadchne prirodzená jednoduchosť, výber tých najlepších materiálov, pozornosť venovaná detailom a bezchybné finálne úpravy. To všetko je určené pre silné a chytré ženy, ktoré vedia, čo od života chcú. Spôsob obliekania je totiž jednoduchou cestou, ako podčiarknuť svoju krásu.

Stefanel samozrejme nezabúda na tradičné pleteniny, ktoré sú v novej kolekcii ešte viac sexi a to vďaka farebnému žakáru a elegantnému kašmíru, ktoré boli použité v úplne modernom prevedení. Novinkami kolekcie sú bavlnené modely, krepovaná bavlna a pruhované outfity. Romantický nádych potom kolekcii dodávajú háčkované kúsky.

Voľné strihy lichotia každej postave, a preto ich do novej kolekcie zaradila značka Stefanel ihneď niekoľko. Nezabudnite ani na to, že sa dámska móda nezaobíde bez geometrických vzorov a pastelových farieb. Prím budú hrať námornícka modrá, pistáciová, fuchsiová a zelený odtieň morských rias.

Zdroj: Stefanel

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, ostatné a značky a značkové oblečenie.