Kde sa naladíte jarno-letne? My vieme!

Kde sa naladíte jarno-letne? My vieme!

25. marca 2017, Dušní3, Dušní, Dushni, Diane von Furstenberg, Marc Jacobs, Lulu Guiness, Chie Mihara, Victoria Beckham

Sponzorovanej odkazy:

Zima zatiaľ ešte stále pravdepodobne nepovedala svoje posledné slovo, obchody sa však už začínajú plniť kolekciami pre nadchádzajúce obdobie jar/leto 2017. A nie je tomu inak v Dušní3, kde sa s novinkami doslova roztrhlo vrece. Tešiť sa môžete na prekrásne šaty, topánky aj kabelky, nechýbajú ani štýlové slnečné okuliare a prekrásne šatky, ktoré dobre doplnia každý outfit. Objavte nové kolekcie s nami!

Diane von Furstenberg

Diane von Furstenberg, ktorá pred nedávnom oslávila 70. narodeniny, kedysi stavila na slogan hlásajúci „Cíťte sa ako žena, noste šaty!“ A tohto hesla sa drží stále. Dokazuje to aj svojou novou kolekciou, ktorá dorazila do Dušní3. Šaty v nej rozhodne nechýbajú a dokonale podčiarknu našu ženskú stránku, ktorú je na jar potrebné opäť po zime vystaviť na obdiv celému svetu.

Marc Jacobs

Poriadnu dávku elegantných kabeliek priniesol do Dusni3 Marc Jacobs. Medzi nimi však nájdeme aj jedného „votrelca“ v podobe batoha s výraznými striebornými zipsmi podľa vzoru súčasných trendov. Nemusíte sa báť ním doplniť ani puzdrové šaty, kontrasty patria tiež k hitom sezóny! Pre rebelky sú tu aj kabelky inšpirované punkom, u ktorých nechýbajú masívne detaily a kovy.

Chie Mihara

Pokiaľ si potrpíte na jedinečnosť, potom vás zaručene dostane kolekcia ručne vyrábanej obuvi značky Chie Mihara, ktorú zdobí neuveriteľná ženskosť, jemnosť, hravosť a zmyselnosť. Podpätky ukazujú na dokonalú harmóniu s volánmi, kvetinami a dymovými pastelovými farbami aj potlačou.

Victoria Beckham

Nová kolekcia okuliarov tejto známej návrhárky a speváčky vyniká odľahčenými sklami aj rámikom zo zlata. Aký tvar bude ten pravý pre vás?

Odin

Čo môže byť dokonalejšou bodkou outfitu ako parfum? Skúste napríklad ten od značky Odin s názvom Black Line číslo 12, ktorý sa nechal inšpirovať ďalekou Indiou a svojimi tónmi šafranu, klinčeka, pačuli a santalového dreva vás dostane.

Lulu Guinness

Táto značka nás baví krásnymi kabelkami, štýlovými šatkami, rozkladacími taškami aj charakteristickými pusinkami. A v Dušnej je samozrejme plno noviniek, ktoré stoja za pozornosť. A čo si k novej kabelke obliecť? Značka By Malene Birger z Dánska prináša rafinované strihy aj zaujímavé detaily, Allude zase príjemné svetríky.

Foto: Dušní3

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, kabelky a tašky a topánky, obuv.