Tous Kolekcia Icon Pearl: kabelky a šperky

Tous Kolekcia Icon Pearl: kabelky a šperky

24. februára 2017, Tous, Icon Pearl, perly, doplnky, luxusné šperky, šperky

Sponzorovanej odkazy:

Na svete je len pár vecí, ktoré nikdy nevyjdú z módy. Perly medzi ne rozhodne patria. Sú nadčasové, štýlové a navyše dokonale ozdobia (takmer) akýkoľvek elegantnejší outfit. Každú ženu dokážu správne zvolené šperky s perlami premeniť v očarujúcu a sebavedomú dámu, ktorá vie, ako vyzerať skvele. Niet teda divu, že im značka Tous venovala celú novú kolekciu, ktorá nesie výrečný názov Icon Pearl.

Ikonické perly v minimalistickom kabáte

Nečakajte honosné perlové náhrdelníky a náramky, kolekcia Tous Icon Pearl stavila na minimalizmus, ktorý prináša dokonalú eleganciu. Perly zdobia módne šperky nenápadne, ale výsledok vyzerá perfektne a stačí k nemu často aj jedna jediná perla. Môžete si vybrať, či vám viac pristane striebro či zlato. Potom už len ostáva nechať sa zlákať krásou náramkov, prstienkov a náušníc značky Tous. Náramky sú tu jemné a nežné, ale aj masívnejšie, takže môžu bez problémov predstavovať výrazný prvok každého outfitu. Nápadné sú aj náušnice, ktoré okrem perál zdobia aj kamienky v širokom farebnom spektre a dodávajú tak nevšedný vzhľad. V rovnakom štýle sú tu k videniu aj prstienky, ktoré zdobí jedna veľká perla a mnoho malých pestrých kamienkov.

Pestré módne doplnky

Nová kolekcia Tous prináša aj neprehliadnuteľné žiarivé doplnky. Nájdeme v nej trblietavé listové kabelky v trendy „krabicovom“ tvare, ktoré nám budú dokonalým spoločníkom na každom večierku i plese. Nechýba ani ďalší módny hit novej sezóny, ktorým sú štýlové ruksaky. Zvoliť môžete decentnú variantu vo vínovom tóne, alebo farbami hrajúci ruksak, ktorý bude skvelou voľbou pre jarnú sezónu. Chýbať však nemôžu ani pre ženy najdôležitejšie doplnky – kabelky. Značka Tous sa rozhodla pre odvážne aj klasickejšie farebné kombinácie. Elegantný outfit podčiarkne kabelka v čierno-vínovej či čierno-horčicovej variante v rôznych veľkostiach od menších cross body kabeliek až po veľké Shopper. K ležérnejšiemu looku potom skvele padnú kabelky s viacfarebnou potlačou.

Foto: Tous

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.