Valentín s Pandorou

Valentín s Pandorou

9. februára 2017, šperky, Pandora, Valentínska kolekcia, Valentín, valentínske darčeky

Sponzorovanej odkazy:

Sviatok svätého Valentína sa neúprosne blíži a možno práve zháňate ten pravý darček, ktorým dáte svoju lásku dostatočne najavo. Darček však nemusí patriť len partnerovi, rovnako tak môžete osláviť lásku s kamarátkou, sestrou či mamičkou. A práve im určite vyčarí úsmev na perách a radosť v tvári niektorý zo šperkov Pandora. Nakuknite s nami do ich valentínskej kolekcie.

Motívy lásky

Valentínske šperky nemusia byť zdobené len červenými srdiečkami. V kolekcii Pandora Valentín 2017 nájdete jedinečnú a originálnu interpretáciu symbolov lásky, ktorá vás skrátka očarí. Amorove šípy lásky, kvapôčky, mašličky ale samozrejme tiež srdca zdobia hravé a živé šperky, ktorým nechýba elegancia a nádych nedosažitelného luxusu.

Zasiahnutí láskou

Pandora sa netají tým, že aj ju zasiahla láska a esenciu tohto úžasného pocitu vtelila aj do novej kolekcie šperkov. Každý ručne vyhotovený šperk v sebe nesie posolstvo lásky a dokonale interpretuje to, čo toto slovo znamená pre darujúceho i obdarovaného. Do tejto kolekcie tak úžasne zapadajú náušnice Pavé kvapky zo sterlingového striebra, ktoré sa dajú nosiť dvoma spôsobmi. Vpredu môže byť vidieť malá alebo väčšia gulička v závislosti na vašom želaní. Zdobené sú viac než tristo kubickými zirkónikmi, ktoré boli všetky zasadené ručne. Tradičnú lásku potom môžete osláviť prostredníctvom prsteňa Srdce navždy. Zdobia ho dve kubické zirkóny v tvare srdca na konci obrúčky, ktoré môžu symbolizovať dve srdcia bijúce ako jedno či pevné puto priateľstva.

Milostné pocity

Pandora tento rok oslavuje veselú stránku lásky s hravými motívmi, ktoré poznáme z valentýnok z našej mladosti. Miniatúrky v tvare srdca, šípu a pop-artového nápisu „love“ sú určené pre použitie s medailónkami. Svoju zamilovanosť tak môžete s jeho pomocou dávať na obdiv svetu neustále. A až sa vám miniatúry okukajú či už nebudú aktuálne, môžete ich vymeniť za iné motívy a rozprávať tak celkom iný príbeh. Tento šperk s veľmi širokým významom poteší aj vašu najlepšiu priateľku, alebo si ním môžete urobiť radosť sama. Noste svoje pocity blízko srdcu s Pandorou!

Foto: Pandora

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.