Bree darčeky nielen pre Valentína

Bree darčeky nielen pre Valentína

5. februára 2017, darčeky na Valentína, deň svätého Valentína, Valentín, Bree, módne doplnky, kvalita, darček, hovädzie kože, potešenie, radosť, kľúčenka, peňaženka, Oviedo, tvar srdca, darček nielen na Valentína

Sponzorovanej odkazy:

Valentín, ako sviatok všetkých zamilovaných, oslavujeme každoročne 14. februára. Ide o deň, kedy majú milujúce sa páry možnosť prehĺbiť svoj vzťah ešte viac a dať si pri tom najavo, ako veľmi jeden pre druhého znamenajú. Tento deň je potrebné si urobiť čo možno najkrajší, a preto mnoho z nás svoju drahú polovičku obdarúva nielen príjemnými chvíľkami. Darčekom sa môže stať aj nejaký prezent, ktorý by už svojím výzorom mal napovedať, ako moc je vám ten druhý milý. Potešte napríklad kľúčenkou s jemným koženým srdiečkom od značky Bree či koženým pútkom s peňaženkou.

Prívesok na kľúče

Produkty značky Bree charakterizuje kvalita a s ňou spojená trvanlivosť. Ak teda darujete jeden z unikátnych valentínskych produktov od tejto značky, nemôžete šliapnuť vedľa. Kľúčenka v tvare srdca z kolekcie Oviedo, ktorá zahŕňa aj iné módne doplnky, prevzala svoje pomenovanie po jednom meste v severnom Španielsku. Táto hravá a tak trošku bláznivá kľúčenka prinesie nielen zaručené potešenie. Ide totiž zároveň aj o prívesok na kľúče a spojenie týchto niekoľkých kladov sa vám správne javí ako veľmi praktické. K dostaniu je v dvoch farebných prevedeniach. Voliť môžete medzi ružovým či červeným. Obe farby sa skvele hodia k tvaru srdca.

Vačok na peniaze

Darček, ktorý prinesie radosť, môže byť aj kožené pútko s peňaženkou na zips na karabinke. Aj to je vyrobené z kvalitnej hovädzej kože a slúžiť môže ako malé vrecko, ktoré možno pripnúť ku kabelke alebo k oblečeniu. Do nej si možno dať peniaze, dekoratívnu kozmetiku, šperky či iné drobné veci, ktoré je nutné mať stále po ruke. Oproti prívesku na kľúče z kolekcie Oviedo sa vačok na peniaze vyrába v dvoch odlišných farebných variantách, a to v modrej a oranžovej. Nejedná sa o tradičné farby lásky, ale Valentín nemusí byť nutne len sviatkom zamilovaných. Obdarovať možno aj svojich blízkych, ktorým darček v tento deň vykúzli úsmev na tvári. Treba podotknúť, že módne doplnky z kolekcie Oviedo nemusia byť nutne nápadom len pre Deň svätého Valentína.

Zdroj: Bree

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii doplnky a značky a značkové oblečenie.