Krásna pleť s peelingom: Urtekram vie ako na to!

Krásna pleť s peelingom: Urtekram vie ako na to!

6. februára 2017, Urtekram, kozmetika, bio kozmetika, bez parabénov, netestované na zvieratách, ekológia, prírodné zložky, bez ropných farbív, telové peelingy, himalájska soľ, hnedý cukor, výživné oleje, regenerácia, hydratácia

Sponzorovanej odkazy:

Prírodná kozmetika a bio potraviny od značky Urtekram pochádzajú z Dánska. Táto obľúbená škandinávska značka pôsobí na trhu už od roku 1972 a za tú dobu si získala už mnoho stálych zákazníkov. Urtekram sa snaží presadiť aj u nás, a to sa jej veľmi darí, obzvlášť v dnešnej dobe, keď je o produkty BIO pôvodu obrovský záujem. Kozmetika od tejto značky je bez parabénov a ropných farbív, bez syntetickej parfumácie a je vyrobená z čisto prírodných zložiek. Firma si zakladá aj na ekológii a vrelom vzťahu k zvieratám. Pre kozmetickú spoločnosť je dôležitá úcta k zvieratám, a preto na nich svoje výrobky netestuje a nikdy by ich ani nenapadlo používať ingrediencie, ktoré by na nich boli testované.

Telové peelingy

Najhorúcejšou novinkou sú u značky Urtekram telové peelingy. Naša pokožka dostáva v zimnom období dosť zabrať a je potrebné, aby sme o ňu dokázali správne starať. Spoločne s jemnými peelingmi docielite lepšie prekrvenie kože a rýchlejšie vylučovanie toxínov. Peeling je vhodný aj pri celkovo unavenej pokožke. Po náročnom dni si zaslúži vaše telo starostlivosť. Pre aplikáciu peelingu môžete využiť napríklad špeciálne rukavice či masážne pomôcky. Pri pravidelnom používaní peelingu sa stane vaša pokožka krásne hebká.

Peeling brown sugar

Jedným z peelingov, ktoré dánska kozmetická značka ponúka, je telový peeling brown sugar. Tento produkt sa stará o pokožku celého tela a zároveň ju oživuje. Hnedý cukor, ktorý je hlavnou zložkou je známy pre svoje hydratačné a protizápalové účinky. Peeling obsahuje aj výživné oleje, vďaka ktorým sa koža regeneruje v každom veku. Napríklad éterický levanduľový olej navodzuje pocit uvoľnenia a relaxácie.

Ružový telový peeling

Druhý peeling dostal veľmi pekné priezvisko „ružový“. Pýtate sa prečo? Je to z dôvodu tohto roztomilého farebného opojenia, ktorým sa peeling pyšní. Prísadami sú totiž himalájska soľ, olej z marhuľových jadier, brokolica, ružová voda a esenciálny olej z pelargónie. Až na nezvyklú prísadu, ktorou je brokolica, je názov vcelku trefný. Treba podotknúť, že telový peeling Brown sugar aj telový peeling Ružový Urtekram sú k dostaniu na Urtekram.cz

Zdroj: Urtekram

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.