Nielen valentínske tutovky!

Nielen valentínske tutovky!

8. februára 2017, Valentín, sviatok všetkých zamilovaných, darček, darčeky k Valentínovi, darčeky pre ženy, darčeky pre mužov, parfum, kozmetika, krém, Sansai, Elizabeth Arden, Elie Saab, John Varvatos,

Sponzorovanej odkazy:

Valentín – sviatok všetkých zamilovaných sa nám pomaly ale iste blíži. Sú medzi nami tí, ktorí tento sviatok milujú aj tí, ktorí ho naopak nenávidia. Všetci si ho totiž spájajú s partnerskou láskou, ale na deň svätého Valentína môžeme obdarovať kohokoľvek, koho máme radi. Nech to sú kamaráti alebo členovia rodiny. Darček urobí radosť vždy a ešte viac, keď bude odovzdaný v takto významný sviatok.

V tento deň sa naše drahé polovičky obdarúvajú vždy klasickými darčekmi, ako sú bonboniéry, kvety, šperky či kozmetika. Niekto môže byť samozrejme oveľa kreatívnejší, ale jedná sa predsa len o sviatok, kedy je predovšetkým dôležité, že sme si na toho druhého spomenuli a len drobnou maličkosťou mu vyjadrili, že ho máme radi.

Teraz vám ponúknem niekoľko typov z oblasti kozmetiky, ktoré sa ako darček pre tento významný deň skvele hodia. Jedným z nich je napríklad novinka od značky Elizabeth Arden v podobe unikátnej neviditeľnej ochrany pleti – PREVAGE® City Smart. Toto sérum chráni pleť pred voľnými radikálmi z ovzdušia a ide o nevyhnutný posledný krok v dennej starostlivosti o pleť, bez ohľadu na vek alebo typ pleti. Vhodný pre všetky odtiene pleti aj v kombinácii s rôznymi make-up produktmi. Krása je totiž u mnohých žien na prvých priečkach ich systému hodnôt.

Pekným darčekom k Valentínovi môže byť tiež parfum. Ak ste nedarovali novinku od značky Elie Saab už k Vianociam, zaiste by ste nad ňou mali pouvažovať teraz. La Parfum a jeho orientálna kvetinová vôňa má takú moc, že vytvára okamžitú závislosť. Druhým typom odo mňa je parfum Viva La Juicy Rosé, ktorý je špeciálne navrhnutý pre tohtoročný sviatok zamilovaných, a preto bude uvedený na trh až vo februári 2017. Vôňa sa v tomto prípade odhalí s čerstvými ovocnými tónmi talianskej mandarínky a hrušky William, súčasne spájajúca sa s lístkami jazmínu.

Parfém môže ako darček potešiť aj muža a pre tento prípad je pripravený John Varvatos so svojou vôňou Artisan Blu. Kombinuje osviežujúcu zmes citrusov a čerstvých bylín s drevitými akcentmi a vzniká tak osviežujúca vôňa, ktorá vyvoláva pocit krištáľovo modrých vôd pod teplým stredomorským slnkom. Flakón vône evokuje spojenie starého remesla a sofistikovanej modernej techniky.

Ako posledné môžem odporučiť dva unikátne krémy od Sansai. Jedným z nich je bohatý, upokojujúci krém, ktorý dodáva pleti vlhkosť, vypĺňa viditeľné linky a spríjemňuje optický dojem. Vďaka tomuto krému roky zázrakom miznú a pleť vyzerá hodvábne jemná a pevná. Druhý krém je určený pre očné okolie. Ľahko sa rozotiera a poskytuje problematickému očnému okoliu hlbokú hydratáciu. Pomáha zmierniť optický dojem starnutia. Tieto krémy s jedinečnou technológiou podporujúcou kolagén sú skvelým prípadom toho, že nemusia byť nutne valentínskou tutovkou.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.