Keď kvety dávajú zime šmrnc

Keď kvety dávajú zime šmrnc

13. januára 2017, Stefanel, jeseň a zima 2016/2017, kvetinový vzor, ​​vzory, kombinácia, farby

Sponzorovanej odkazy:

Kvetinový vzor je tak povediac nesmrteľný trend, ktorý hlási opakovane return na scénu. A nie je to otázka len jarného a letného obdobia, kvety sú v kurze často tam, kde by sme to nečakali – aj na jeseň a v zime. Skrátka po celý rok.

Kvetinové motívy sa čoraz častejšie objavujú v zimných kolekciách a nie je tomu inak ani tento rok. A pretože kvety sú synonymom Boho štýlu, neodmysliteľne patria aj k talianskej značke Stefanel. Aktuálne v ich kolekcii na jeseň a zimu 2016/2017.

A tak sa tento rok môžete tešiť na modely s kvetmi na sukniach, pulóvroch, svetroch a kabátoch. Kvety v zimných kúskoch sa však nosia trochu inak, než tie v lete a na jar: oveľa sofistikovanejšie. Veď ani v zimnom období nie je nutné zabŕdnuť do nudných farieb. Zažiariť sa dá však nielen sýtymi farbičkami, ale aj decentne. S tlmenými odtieňmi. Tie odvedú obzvlášť v zime skvelú prácu.

Modely od Stefanel vyzerajú s kvetmi skvele na tmavom čiernom, tmavo fialovom, tmavomodrom a tmavozelenom podklade. Aj samotný vzor sa objavuje skôr v tmavšom farebnom prevedení. A s čím kvetinové vzory kombinovať? Aj tu siahnite k neutrálnym odtieňom čiernej, tmavomodrej, hnedej a bielej. A stávkou na istotu a šik riešenie je oblečenie vo farbách, ktoré sa objavujú v kvetinových vzoroch.

Tiež je možné doplniť kvety ešte iným vzorom, avšak decentnosť v kombináciách je na mieste. Podstatou je, aby sa kvetinový vzor s iným vzorom zhodol predovšetkým po farebnej stránke. Kvetinový motív na oblečení sa hodí naozaj všade. Možno v ňom vyraziť do práce, do mesta i na párty.

Ale keďže je kvetinový vzor tiež slávnostným symbolom, nezabudnite na vianočné sviatky. Či zvolíte kvety na oblečení, alebo na doplnkoch, nešliapnete vedľa.

Zdroj foto: Stefanel.sk

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, ostatné a značky a značkové oblečenie.