Pochváľte sa svojou originalitou! - Vianočná kolekcia Levi '

Pochváľte sa svojou originalitou! - Vianočná kolekcia Levi '

19. decembra 2016, Levi Strauss & Company, Levi 's, džínsy, denim, džínsová bunda, vianočné kolekcie, darčeky na vianoce, Vianoce 2016, džínsy 501, Trucker Jacket, džísky, džínsovina

Sponzorovanej odkazy:

História súkromnej odevnej firmy Levi Strauss & Company siaha až do roku 1853, kedy emigroval nemecký žid Levi Strauss do San Francisca. Ako prvá sa firma zaoberala výrobou hrubého plátna používaného na pokrytie stanov a vozov. Neskôr sa však ukázalo, že tento kvalitný a hlavne pevný materiál by sa skôr hodil pre roľníkov a zlatokopov, ktorí pracovali v ťažkých podmienkach západného USA. Viac ako 140 rokov džínsovej histórie je však za nami a denim už dávno nie je materiálom určeným len pre pracovné oblečenie. Štýl, odkaz a autentickosť značky Levi 'žije večne a aktuálne nás o tom môže presvedčiť najnovšia vianočná kolekcia.

Značka Levi ' chce svojich zákazníkov presvedčiť o tom, že sa denim hodí dokonca aj ku slávnostnej vianočnej atmosfére, a to ku stromčeku aj pod neho. Vyladené kultové kúsky, ktoré kolekcia ponúka, vám dodajú štýl alebo môžu potešiť vašich blízkych vo forme nadčasového darčeku. Perfektným darčekom môže byť napríklad džínsová bunda čiže „džínska“. Ide vskutku o historický kúsok, ktorého počiatky spadajú do roku 1962. Strih „Trucker Jacket“ sa stal nesmrteľnou ikonou. Ak sa vám zdá, že denimová bunda nie je práve ideálnym zimným kúskom, máte pravdu. Džínsky sa ale dajú perfektne vrstviť. Môžete ich použiť namiesto svetra pod bundu alebo si zaobstarať verziu s kožušinkou, ktorá sa bude hodiť aj do chladnejších dní. Tento trendy kúsok si možno štýlovo vylepšiť podľa vášho gusta. Pridajte nášivky, špendlíky či placky a pochváľte sa svojou originalitou!

Ak je reč o značke Levi nesmieme samozrejme zabudnúť na klasiku všetkých klasik, ktorou sú džínsy, a to konkrétne DŽÍNSY 501®. Nejkultovejšie džínsy sú teraz k dostaniu aj vo forme strečového denimu, ktorý je úplne ideálny práve pre vianočné sviatky, kedy sa väčšina z nás stretáva s výkyvmi telesnej hmotnosti. Okrem nich vám vianočná kolekcia Levi's® ponúkne aj ďalšie ikonické kúsky.

Zdroj: Levi '

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.