Pripravte sa na zimu s Almara Soap!

Pripravte sa na zimu s Almara Soap!

27. decembra 2016, Almara Soap, ručne vyrábané mydlá, zima, prírodná kozmetika, čierne mydlo, aktívne uhlie, afrodiziakálne účinky, Spicy Orange, vianočné mydlo, manufaktúra, vianočné kolekcie, novinky, limitovaná kolekcia, problematická pleť, ekzémy, akné

Sponzorovanej odkazy:

Manufaktúrne mydlá vyrábané s láskou a starostlivosťou, tak to je filozofia Almara Soap, u ktorých nenájdete žiadne prefabrikované suroviny, ale len tradičnú výrobu za studena a čisté rastlinné oleje s vodou a lúhom. Mydlové zmesi sú prevoňané prírodnými esenciami, vonnými olejmi, bylinkami, korením a kúskami ovocia. S týmito produktmi tak objavíte panenskú prírodu, ktorá by vám mohla evokovať samotný raj.

Ručne vyrábané mydla od značky Almara Soap prichádzajú tento rok na zimu s niekoľkými novinkami. V limitovanej kolekcii mydiel objavíte ranný sneh a spicy orange, čierne mydlo Black As My Soul a extra výživný vášnivý orient.

Spicy Orange

Prírodné mydlo pre normálnu a zrelú pleť Spicy Orange je určené milovníkom čisto prírodnej kozmetiky. Ako sám názov napovedá, jedná sa o mydlo s pomarančom, ktoré je parfumované korením. Za svoje dokonalé sfarbenie vďačí kurkume a mletej škorici, ktoré sú navyše prevoňané čistými esenciami badiánu a pomaranča. Ako čerešnička na torte sú tu plátky pomaranča na ozdobu. To všetko v nás prebúdza čaro Vianoc. Ešte ku všetkému mydlo vonia ako medovníky s nádychom pomarančovej kôry.

Ranný sneh

Vskutku výstižný názov pre dizajnové mydlo pre normálnu pokožku. Tento produkt taktiež dokonale navodzuje vianočnú atmosféru, a to tým, že svojim výzorom pripomína čerstvo napadaný sneh. Rovnako ako snehová pokrývka, tak aj toto mydlo by vám malo dopriať pocit mieru a pokoja. Vôňa je čistá a upokojujúca. Pripomína čerstvo vyprané prádlo.

Black As My Soul

A konečne je tu mydlo pre mastnú a problematickú pleť. Verní zákazníci obchodu Almara Soap, medzi ktorých sa tiež považujem, už dlho čakali na čierne mydlo s aktívnym uhlím. Jedná sa o bezchybný čistiaci prostriedok, ktorý je ideálny pre mastnú, skôr mladšiu pleť, ktorú trápi upchaté póry, komedómy a akné. Je navyše obohatené o 100% esencie z rozmarínu, vďaka ktorému mydlo krásne vonia.

Vášnivý orient

Poslednou novinkou, ktorú zima u Almara Soap priniesla, je mydlo vhodné pre suchú, citlivú a ekzematickú pleť. Táto problematická pokožka potrebuje poriadne premastiť, teda toto mydlo kombinuje päť extra výživných olejov – olivový, makadamový, sezamový, mandľový a sójový. Vrchná časť mydla naviac obsahuje ružový íl, ktorý čistí a zbavuje nečistôt a pritom je veľmi šetrný. A názov vášnivý orient je zvolený len preto, že je v mydlu dodaná kombinácia silíc ylang ylangu a benzoe, ktoré majú afrodiziakálne účinky.

Zdroj: Almara Soap

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.