Ladíte už vianočne? Skúste to s Crabtree & Evelyn!

Ladíte už vianočne? Skúste to s Crabtree & Evelyn!

14. decembra 2016, Crabtree & Evelyn, kozmetika, Vianoce, vianočné sety, darčekové balenie, Gardeners, plechové krabičky, Nantucket Briar, darčeky pre ženy, darčeky pre mužov, sprchový gél, krém na ruky, prírodná kozmetika, organický pôvod, limitovaná edícia

Sponzorovanej odkazy:

Vianoce sú za dverami, a ak ste ešte nevybrali darček pre svojich blízkych, tak kozmetická spoločnosť Crabtree & Evelyn vám k tomu dáva práve teraz možnosť. Pre svojich zákazníkov pripravila ozdobné vianočné sety kozmetiky, ktoré prekvapia limitovanou edíciou krémov s vianočným fíkom, ružou a ananásom alebo korením Earl Grey. To ale nie je všetko. Tešiť sa môžete aj na svoje obľúbené produkty Crabtree & Evelyn pripravené špeciálne ako darčekové balenie. Je nutné podotknúť, že kozmetika tejto anglickej spoločnosti pochádza z prírodných surovín a je teda organického pôvodu.

Vianočné sety Crabtree & Evelyn

Limitovaná edícia pripravená špeciálne pre to, aby ste mohli obdarovať na Vianoce všetkých, na ktorých Vám záleží, sa skladá z niekoľkých vkusne zabalených sád. Luxusným darčekom pre vašich blízkych sa môže stať set z kolekcie Nantucket Briar, ktorý obsahuje sprchovací gél, telové mlieko, krém na ruky a porcelánovú ozdobu na stromček v podobe vtáčika. Zaujať vás môžu ale aj darčekové sady tohtoročnej nedávnej kolekcie Gardeners, ktoré sú balené v krásnych plechových škatuliach. Tie môžu následne prevziať úlohu bytového doplnku v podobe dózy. Dizajnové prevedenie týchto obalov sa totiž náramne podarilo.

Na darčekových baleniach je perfektné aj to, že sa dajú oveľa ľahšie zabaliť do vianočného papiera. Pokiaľ ide ale o vianočné sety Crabtree & Evelyn nemusíte si lámať hlavu ani nad týmto detailom. Mnoho z darčekových balíčkov už svojím výzorom pripomína perfektne upravený prezent. Je reč najmä o krémoch na ruky z aktuálnej limitovanej edície, ktoré sú cielene balené ako veľké hranaté cukríky.

Mnoho z produktov od značky Crabtree & Evelyn je vhodných aj pre pánov, ale ak pátrate po vyložene mužných vôňach, tak nevzdávajte svoje úsilie. Sortiment vianočných balíčkov totiž obsahuje aj sadu dvoch obľúbených pánskych sprchových gélov Moroccan Myrrha a West Indian Lime.

Všetky produkty nájdete a zakúpite na e-shope Crabtree & Evelyn či v kamennom obchode nachádzajúcom sa na záhrade Slovanského domu v Prahe.

Zdroj: Crabtree & Evelyn

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.