Jesenno-zimná nádielka Almara Soap!

Jesenno-zimná nádielka Almara Soap!

8. decembra 2016, Almara Soap, ručne vyrábané mydlá, prírodná kozmetika, jesenná nádielka, novinky, Apple Cider, Pumpkin Spice Latte, suchá pleť, ekzém, mastná pleť, akné, tradičné spracovanie

Sponzorovanej odkazy:

Almara Soap – tak to sú ručne vyrábané prírodné mydlá vyrobené tradičnými postupmi. Pre túto originálnu manufaktúru je najväčšou inšpiráciou a zdrojom surovín jedinečná česká príroda. Bylinky do mydiel pochádzajú zo súkromných záhradiek v stredných Čechách alebo z krásnej a čistej horskej krajiny Krušných hôr. Mydlá sú vyrobené s láskou, nadšením a pre každý druh pleti. Produkty od Almara Soap ocenia najmä ľudia so suchou, citlivou a ekzematickou pokožkou či mastnou a aknóznou, ktorá vyžaduje špeciálnu starostlivosť.

Starostlivosť o mydlá

Minimálna trvanlivosť týchto mydiel je jeden rok, a to najmä kvôli prírodným olejom, v nich obsiahnutých, ktoré sa rýchlo kazia. Dôležitá je tiež starostlivosť o ne. Keďže sa jedná o kvalitné mydlá, ktoré sa samozrejme cenovo líšia od tých komerčných a glycerínových mydiel, používajte pod ne ideálne mydelničku z dreva či keramiky s odtokovými dierkami či mriežkou a udržujte ju v čo najsuchšom stave. Strážte, aby nebolo mydlo položené vo vode a tým sa zbytočne nerozmáčalo. Vďaka šetrnej starostlivosti by vám potom mydlo malo vydržať niekoľko týždňov, podľa frekvencie používania.

Jesenno zimná nádielka

Ak vás nejakým spôsobom manufaktúra Almara Soap zaujala, tak vás určite poteším tým, že práve teraz má pre svojich zákazníkov pripravené novinky z jesenno-zimnej kolekcie – tekvicové mydlo Pumpkin Spice Latte a jablkové mydlo Apple Cider. Mydlá sú k dostaniu na oficiálnom e-shope Almarasoap.cz a vo vybraných kamenných obchodoch, ktorých zoznam nájdete práve na už spomínaných internetových stránkach.

Mydlo Pumpkin Spice Latte

Toto dizajnové ručne vyrábané mydlo pre suchú a normálnu pokožku vonia ako tekvicový koláč, ktorý je práve vytiahnutý z rúry. Niekomu inému môže zasa vôňa pripomínať jeho obľúbené tekvicové frappucino. Jedno je však jasné. Vôňa Pumpkin Spice Latte je pre každého očarujúca. Mydlo obsahuje pravé tekvicové pyré a mletú škoricu, ktoré mu dodali farbu. Popri tom je ešte obohatené o vonnú kombináciu krémových ovsených vločiek, pomarančovej kôry, mliečnych karameliek, mandlí a vanilky.

Mydlo Apple Cider

Druhé mydlo z jesennej limitovanej edície Almara Soap sa tiež hodí pre suchú a normálnu pokožku. Ide o šťavnaté mydlo s vôňou vareného jablčného džúsu. Bohatá vôňa škorice, muškátového orieška a klinčekov je doplnená o autentickou vôňu červených slovenských jabĺčok. Aj tu je základom mydla slnečnicový olej, vďaka ktorému má mydlo bohatú a jemnú krémovú penu.

Zdroj: Almara Soap

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.