Víťaz Allure Best of Beauty Award? Riasenka od Elizabeth Arden

Víťaz Allure Best of Beauty Award? Riasenka od Elizabeth Arden

9. decembra 2016, Víťaz, Allure Best of Beauty Award, maskara, Elizabeth Arden, Best Dramatic Mascara

Sponzorovanej odkazy:

Mať prekrásne, dlhé riasy by chcela každá žena. S kvalitnou riasenkou sa sen o dokonalých riasach stane skutočnosťou. Vyskúšajte hviezdnu riasenku Elizabeth Arden, víťazku prestížnych Allure Best of Beauty Award.

Multi-efektná Grand Entrance Mascara

Riasenka s príznačným názvom Grand Entrance Mascara je vyrobená s pomocou triple technológie, ktorá ako mávnutím čarovného prútika zvýrazní vaše riasy spôsobom doteraz nevídaným – budete neprehliadnuteľná. Okamžite zosilňuje objem, oddeľuje jednotlivé riasy, natáča ich a predlžuje. Pochvaľovať si budete najmä pohodlné nanášanie vďaka ergonomicky zahnutej kefke trojuholníkového tvaru, ktorá umožňuje precíznu aplikáciu. Kefka disponuje trojitými, striedavo umiestnenými štetinkami, ktoré zachytia a predĺžia každú jednotlivú riasu. Špeciálna „push-up“ špička zároveň natočí a pozdvihne riasu zo všetkých uhlov pohľadu.

„Wow“. To bola reakcia hodnotiteľov súťaže, keď jedným ťahom riasenku otestovali. Viac slov netreba dodávať.

Hovoríte si, že viac už od dobrej riasenky neočakávate? Omyl. Textúra tejto maskary je navyše obohatená o veľa vitamínov a vyživujúceho výťažku z ryžových otrúb. Vaše riasy sú teda po celý deň hydratované. Látky obsiahnuté v riasenke zabraňujú zlepovaniu rias a nežiaduceho vytvárania hrudiek. Je vhodná aj pre veľmi citlivé oči. Riasenka je ideálnou voľbou aj do nepriaznivého počasia. Ak vás prekvapí dážď, mrholenie a sneh, vedzte, že maskara Grand Entrance to ustojí. Užite si po celý deň dokonale namaľovaných rias bez rozmazania!

Výrobca uvádza, že maskara bola dermatologicky testovaná. Z výskumu z radov dobrovoľníčok vyplynulo, že 96% žien uviedlo, že po nalíčení riasenkou ich oči vyzerali väčšie. 93% testovacích žien po jej vyskúšaní prestalo používať falošné riasy, pretože podľa ich názoru použitím novej maskary od Elizabeth Arden sú ich riasy porovnateľné s tými falošnými, dokonca vyzerajú lepšie.

Správna starostlivosť o riasenku

Je očividné, že správne zvolená maskara, je základ. Na riasenke by ste naozaj nemali šetriť. Ruka v ruke s obstaraním novej riasenky ide aj následná starostlivosť a údržba nového líčidlá, vďaka čomu vám vydrží podstate dlhšie.

Správny postup pri vytiahnutí kefky z tuby je nasledovný: Otrieť kefku o okraj a tým odstrániť prebytočnú farbu. V žiadnom prípade s kefkou nepohybujte dovnútra a von. Neustálym zasúvaním a vyberaním kefky sa do tuby dostane vzduch a zvyšky uschnutej farby. Riasenku vždy dobre uzavrite a nevystavujte ju vysokým teplotám. Pamätajte, že ako u zubnej kefky, tak aj u riasenky platí pravidlo, že by ste ju nemali nikomu požičiavať. Práve baktérie sú všadeprítomné a ľahko by sa mohli dostať až do oka. Pokiaľ sa budete o svoju riasenku dobre starať, vedzte, že vám vydrží podstatne dlhšie. Avšak aj maskara má svoju maximálnu trvanlivosť. Všeobecne platí, že po pol roku by ste si mali zaobstarať novú.

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden je synonymom luxusnej starostlivosti o pleť. Kozmetická firma Elizabeth Arden má svoje korene v New Yorku. Práve tam v roku 1910 otvorila svoj prvý obchod s kozmetikou neúnavná a stále krásna Elizabeth Arden. Arden bola nekompromisná v kvalite kozmetických produktov, ale aj voči službám, ktoré boli s predajom kozmetiky spojené. Elizabeth Arden je dnes pojmom. Kto by nepoznal svetoznámu vôňu Blue Grass a výraznou červenou ružou, ktorú používali ženy slúžiace v ozbrojených silách počas druhej svetovej vojny? Know-how spoločnosti je založené na myšlienke, že krása je prvorodenstvo každej ženy. Kozmetika Elizabeth Arden kombinuje výťažky bylín s vitamínmi a najnovšími poznatkami dnešnej vedy.

O súťaži

Allure Best of Beauty Award je každoročná súťaž v kozmetických produktoch. Súťaží sa hneď v niekoľkých kategóriách – telo, oči, vlasy, pery a nechty. Na odporúčanie Allure dá ročne vyše 60 miliónov žien. Viac o súťaži na webových stránkach Allure Best of Beuty Award.

Riasenka Elizabeth Arden je ďalší inováciou v transformácií rias! Vyskúšate ju aj vy?

Foto: Elizabeth Arden, Flickr.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.