Dajte glanc svojmu šatníku: s H & M

Dajte glanc svojmu šatníku: s H & M

26. decembra 2016, šatník, móda, garderóba, glanc, iskra, H & M, plisované, šaty, bunda, topánky, šik

Sponzorovanej odkazy:

Exkluzívne, štýlové, kľúčové a nadčasové kúsky, ktoré musia byť v nadchádzajúcej sezóne súčasťou každého ženského šatníka. Presne tieto slová vystihujú oblečenie z módneho reťazca H & M. Dajte zime zelenú a buďte šik za každej situácie!

Nový štýl – aktuálna pletenina

Ste zimomravá, a napriek tomu by ste rada nosila šaty aj počas nachádzajúcej zimnej sezóny? Stavte na populárne šaty z úpletu. Sú moderné a zima vám v nich určite nebude. Stačí si obliecť teplé pančuchy, ktoré navrstíte s podkolienkami rovnakej farby. Fantázii sa medze nekladú. Skúste byť rebelkou a podkolienky si zhrňte dole – ukážte, že ich máte. Povedzte „som cool“.

Svetrokabát

Sveter dokáže nahradiť bundu. O čom je reč? No predsa o dlhom kardigane. Že ho ešte nemáte? Tento kúsok využijete v každom ročnom období. Zimu ľahšie porazíte, ak sa vyzbrojíte viac vrstvami. V lete je zasa ideálnym spoločníkom pre letné večery k šatám. Hodí sa ku všetkým typom postáv a majiteľky širších bokov môžu zajasať – krásne skryje tento mierny nedostatok. Nosí sa snáď ku všetkému. Veľmi pekne v zimnom čase vyzerá s veľkým tunelovým šálom.

Bomber

Jesenná bunda? Jedine všetkými pádmi skloňovaný bomber, ktorý je tohtoročnou senzáciou a zaplnil regály všetkých obchodov s módou. Vyberať môžete z mnohých druhov od klasických army modelov až po modely s nášivkami. Znosíte ich ako v chladnej jeseni, tak v mrazivom decembri. A to už sú dva dôvody, prečo zvážiť jeho kúpu.

Sukne

Plisovanie zažíva boom. Plisované sukne sú túto sezónu opäť v hre a hrajú farbami jesene. Na plisovaní sa novo objavujú kovové tóny, čipky a odlesky. V plisovanej sukni budete prudko elegantné a sexy šik. K tejto sukni na jeseň nasaďte najlepšie členkové topánky.

Členkové čižmy

Premýšľate o kúpe novej obuvi? Stavte na jesenné členkové čižmy. Skvele sa hodia ako k nohaviciam, tak k sukni a šatám. 

Na jeseň príroda čaruje farbami. Aby váš outfit nepôsobil nudne, aj vy miešajte farbičky. Buďte veselé a usmievajte sa tak často, ako to len ide.

Foto: H & M

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módne peklo, ostatné a značky a značkové oblečenie.