Nové vône Zadig & Voltaire

Nové vône Zadig & Voltaire

22. novembra 2016, Zadig & Voltaire, parfumy, dámske parfumy, pánske parfumy, vône

Sponzorovanej odkazy:

Jedinečné spojenie vzácnych zložiek a neodmysliteľná stopa umeleckého parížskeho života – to sú nové vône značky Zadig & Voltaire. Značka, ktorá sa preslávila svojím rockovým trendy štýlom, prináša varianty parfumov pre ženy a pre mužov, ktoré dokonale stelesňujú jej ležérny a moderný štýl.

Anjelský rock Zadig & Voltaire

Thierry Gillieru sa pri zakladaní značky Zadig & Voltaire nechal inšpirovať životom rockového hrdinu Zadig a tiež revolučného filozofa Voltaira. Značka tak získala nádych mladistvosti, slobodomyseľnosti, ale aj umeleckého a hlavne parížskeho ducha. Na týchto hodnotách stavia aj nová dvojica vôní, ktorým vdýchlo podstatnú časť identity aj partnerstvo so spoločnosťou Beauté Prestige International.

Protiklady, ktoré sa priťahujú

Pri vytváraní vôní Zadig & Voltaire sa Thierry Gillieru nenechal zviazať pravidlami, ale naopak si vzal za príklad slobodný Paríž a inšpiráciou mu bolo umenie. Vďaka tomu rozpráva vôňa aj samotný flakónik príbeh – príbeh navždy mladého páru, ktorý je tvorený protikladmi, ktoré sa navzájom priťahujú. Jedinečnú osobnosť podčiarkujú už vrchné tóny – jazmín pre ňu, citrusy pre neho, dokonalú harmóniu potom dodáva gaštan, sladká vanilka a vonná živica.

This is HER & This is HIM

Dámska varianta vône vaše zmysly oklame zmyselným hodvábom a kašmírom, ktoré dokonale ladia s parížskou eleganciou. Arabský jazmín zdobený bielym korením zase pridá potrebnú hravosť, dokonalú sladkosť zase obstará kombinácia gaštanu a vanilky. Perfektnú bodku potom pridáva santalové drevo, typická zložka značky Zadig & Voltaire. Pánska verzia potom evokuje mladého džentlmena s rockovým srdcom, ktorého sebavedomie podčiarkuje korenistá vôňa grapefruitu a čierneho korenia. Tento muž však nezaprie ani svoju nežnosť, ktorá sa prejavuje sladkými tónmi vanilky a živice. Obe verzie parfumov sú k dostaniu exkluzívne v parfumériách Douglas.

Foto: Zadig & Voltaire

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.