Adidas kolekcia pre jeseň /zimu 2016

Adidas kolekcia pre jeseň /zimu 2016

12. decembra 2016, Adidas, kolekcia, pre jeseň / zimu 2016, FW 2016

Sponzorovanej odkazy:

Objavte novú kolekciu značky Adidas pre jeseň a zimu 2016. Je naozaj hviezdna. Neveríte? Čítajte ďalej.

Brr! Zima je v plnom prúde, ale Adidas svojich fanúšikov v štichu nenechá. Tešiť sa môžete na svoje obľúbené kúsky úplne v novom kabátiku a na veľa úplne nových kúskov – dosiaľ nevídaných módnych outfitov. Na novej kolekcii spolupracovali uznávaní návrhári a známe osobnosti. Americký spevák Pharrell Williams vdýchol kolekcii farby a energiu. Japonská značka Hyke priniesla čisté línie, nadčasové strihy a najmä ázijský pokoj. Pre veľký úspech sa opäť objavuje na scéne britská speváčka Rita Ora. Módny kruh uzatvára ikonická Stella McCartney, ktorá s Adidasom spolupracuje už druhým rokom.

Zaostrené na topánky

Nová kolekcia sa jednoznačne zamerala na topánky, ktoré sú hlavným prvkom streetovej módy. Adidas predstavil štyri nové modely. Prvým modelom sú nadčasové tenisky Gazelle, ktorých história siaha do roku 1966, kedy bol vyrobený prvý pár týchto tenisiek. A aké budú Gazelle 2016? Farebnejšie ako kedykoľvek predtým. Tešiť sa môžete aj na klasické botasky NMD vo vylepšenom dizajne. Pohodlie pri chôdzi je zaistené výplňou, a to penou Boost TM, vďaka ktorej je topánka odpružená rovnakým spôsobom ako u bežeckých topánok. Behaním sú inšpirované aj topánky ZX Flux, ktoré nadobudli ešte modernejší a čistejší vzhľad. Päta topánky je vystužená lisovaným neoprénom a technologicky vyspelou látkou. Horúcou novinkou sú členkové Tubular Instinct, ktoré sú inšpirované basketbalom. Na druhej strane Tubular Entrap potešia najmä dámy, ktoré milujú farby a jemné línie. A páni nebojte sa! Z veľkého množstva typov, farieb a podľa preferovanej funkcie, ktorú má nová obuv plniť, si vyberiete aj vy.

Fashion oblečenie

Návrhári novej kolekcie sa nechali inšpirovať etno štýlom. Oblečenie je pestrofarebné s najrôznejším prevedením troch pruhov. Tešiť sa môžete z funkčných búnd, nohavíc, teplých mikín a teplákov, termoprádla a slušivých doplnkov.

Pre športovcov

Adidas prostredníctvom svojich kvalitných výrobkov chce ešte viac spríjemniť šport ako profesionálnym športovcom, tak aj tým rekreačným, ktorým špičkové vybavenie dopomôže ešte k lepším športovým výsledkom. Adidas využíva tie najlepšie materiály a zároveň udáva športové trendy.

Pre tréning a fitness siahnite po univerzálnom športovom vybavení. Tieto kúsky využijete na aerobic, jogu a športovanie všetkého druhu. Kolekcii dominuje svetlo fialková a pastelovo zelenkavá farba. Adidas ponúka širokú škálu športových podprseniek rôznych strihov a farieb. V sortimente sú podprsenky bezšvíkové aj s trojstupňovou oporou. Fitness topánky sú tento rok pestrofarebné. Bude sa vám v nich športovať jedna radosť. Fialová určuje smer cesty i pri behaní. Užite si tú najmodernejšiu bežeckú výbavu. Pamätajte, že správne zvolená obuv na behanie je základ. Sviatoční bežci si obľúbia novinku – botasky Ultra Boost, ktoré každým krokom šetria svojmu bežcovi energiu.

Stella McCartney

Módna návrhárka sa so značkou Adidas nespojila prvýkrát a rozhodne nie naposledy. Už dva roky sú jej modely veľmi obľúbenou súčasťou ponuky Adidas. Tento rok na svojej kolekcii spolupracovala s topmodelkou Karlie Kloss. A výsledok? Oblečenie, obuv a doplnky vysokej kvality a špičkového štýlu, ktoré inšpirujú k víťazstvu. Vďaka ClimaLite a ClimaHeat technológii aj zosilnenej tkanine oblečenia, je vášmu telu poskytovaná komplexná podpora pri každom kroku.

Tvárou kolekcie Stelly McCartneyovej sa stala Karlie Kloss.Tvárou kolekcie Stelly McCartneyovej sa stala Karlie Kloss.

Aj v tejto kolekcii prevažuje farebné spektrum. Kolekcia je určená pre mladé, športové a akčné dievčatá a ženy. Návrhárka sa pohrala s motívom hviezd, pruhmi a veľkými písmenami, ktoré jemne implementovala do látky.

Oslovila vás Adidas kampaň pre jeseň / zimu 2016? K dispozicii je už dnes.

Foto: Adidas

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módne peklo, módni návrhári, ostatné, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.