Objavte kúzlo spoločenskej zimnej kolekcie Orsay!

Objavte kúzlo spoločenskej zimnej kolekcie Orsay!

6. decembra 2016, Orsay, zimná kolekcia, spoločenská kolekcia, večierok, spoločenská móda, šaty, sukne, bolerko, topy, čipka, koža, rukavice, lístoček, velúr, semiš, puzdrové šaty, krajkové šaty, dlhé šaty, plesová sezóna

Sponzorovanej odkazy:

To, na čo sme všetci tak netrpezlivo čakali, už je za dverami. Na sezónu predvianočných, vianočných a novoročných večierkov sa nás snaží navnadiť spoločenská móda značky Orsay. Tejto zime tu bude vládnuť glamour štýl, ktorý je doplnený o klasické mestské a romantické motívy. Zimná kolekcia Orsay vás zaujme svojimi elegantnými návrhmi plnými zamatu, žakárových vzorov, čipky a kovových ozdôb. Farbám budú vládnuť odtiene červenej, námorníckej modrej a smaragdovej zelenej v kombinácii s osvedčenou čiernou. Z vkusných kúskov môžete vyberať šaty, dámske sukne, bolerko, mäkké pastelové svetre, krátke bundy alebo okázalé kožušiny.

Spoločenské šaty

Najobľúbenejším kúskom v zimnej sezóne plnej najrôznejších párty a plesov sú u žien sú jednoznačne šaty. Značka Orsay sa v túto dobu stáva jednou z najobľúbenejších a do jej kamenných obchodov zavíta oveľa viac zákazníčok, než v ktorejkoľvek inej ročnej dobe. Spoločenské šaty sú tu totiž nedostižné. V aktuálnej zimnej kolekcii značka Orsay ponúka šaty dlhé, puzdrové, čipkované, s 3/4 rukávmi či velúrové. Všetky návrhy sú čarovné.

Dámske bolerka

Keďže veľa šiat a spoločenských topov je na ramienka, občas sa hodí aj nejaké to bolerko, ktoré si môžete obliecť, ak vám je náhodou zima. Značka Orsay ponúka ihneď niekoľko modelov dámskych bolerek a dokonca aj jednu elegantnú pelerínu, ktorá bola módnym hitom v 19. storočí a dnes nepôsobí vkusne o nič menej. V bolerkách môžete vyberať z jednoduchého čierno-farebného s kamienkami, s kožušinovým golierom, velurovaného so zapínaním na háčik či z eko-kožušiny s mašľou.

Módne doplnky

Žiadna z kolekcií by sa samozrejme nemohla zaobísť bez módnych doplnkov, ktoré jednoznačne patria aj k večierkom. Zvlášť potrebná bude hlavne kabelka. Značka Orsay ponúka unikátnu listovú kabelku, ktorá je vyrobená ihneď z niekoľkých materiálov, a to z hladkej eko-kože, lakovanej eko-kože a jemného eko-semišu. Všetky tieto kožené materiály sú jednofarebné čierne. Lístoček sa zapína klasicky na cvok na klope, ktorý je navyše ozdobený kovovou lištou. Ak by sa vám nechcelo lístoček nosiť neustále v ruke, je doplnený o retiazku na rameno. Ďalším doplnkom zo spoločensko-zimnej kolekcie sú koženkové rukavice, a to buď dlhé po lakte, alebo len do ich polovičky. Hodia sa najmä ku kabátom a kožuchom s 3/4 rukávom.

Zdroj foto: Orsay

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.