Čo doladí jesenný outfit?

Čo doladí jesenný outfit?

3. novembra 2016, jesenný outfit, módne kúsky, čižmy a členkové topánky, módne doplnky, jesenné módne kúsky

Každý outfit, ktorý si vytvoríte a obliekate, potrebuje tú správnu a vhodnú bodku. Čo tou bodkou môže byť a povýši vaše oblečenie na dokonalý model?

Bodkou každého outfitu je niekoľko artefaktov – módne doplnky a topánky, šperky, správne a vhodné líčenie a účes. Módne doplnky môžu farebne korešpondovať a byť zladené s odevom, alebo kontrastné. Rovnako tak je to s topánkami. Šperky, ktoré tento rok na jeseň frčia sú veľmi výrazné a veľké, a nosia sa napríklad aj na vrchnom odeve (náramok na kabáte, korále na bunde či saku, veľké náušnice).

Každý tohtoročný jesenný módny kúsok by mal byť kvalitný a štýlový. Ideálne športovo elegantný a v štýle Preppy, čo je de facto klasika v súčasnom módnom vydaní. Kabelky, opasky, alebo niečo „na telo“ je žiaduce. Nie je to však jediná možnosť. Kombinujte nekombinovateľné a váš jesenný outfit získa punc originality.

Jesenné ladenie vášho outfitu dotiahnu do dokonalosti správne topánky. Tento rok frčia predovšetkým čižmy a členkové topánky, ktoré nezunujete asi nikdy. Štýl a farebné ladenie je rovnako podstatné. Tu záleží na tom, čo si obliekate. Niekedy je veľmi dobré a trendové aj trochu netradičné spojenie elegantnej klasiky v oblečení a športovej obuvi na to – napríklad šnurovacie členkové topánky s hrubou podrážkou. Rovnako sú v kurze veľké a nápadné spony na topánkach – či už sú to vysoké čižmy, alebo členkové topánky.

Zdroj foto: Answear.sk

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, kabelky a tašky a topánky, obuv.