Crabtree & Evelyn je kozie!

Crabtree & Evelyn je kozie!

1. novembra 2016, Crabtree & Evelyn, kozmetika, prírodná kozmetika, bio kozmetika, kozie mlieko, suchá pleť, starostlivosť o pokožku, starostlivosť o pleť, citlivá pleť, regenerácia, hydratácia, sprchové mlieko, telové mlieko, krém, mydlo, bambucké maslo, vitamín E, antioxidačné účinky

Sponzorovanej odkazy:

Tradičná britská značka Crabtree & Evelyn vsádza na prírodné suroviny už viac ako 45 rokov. Hoci sa môže zdať, že vedome zameriava svoj marketing na cieľové skupiny pobláznené produktmi s jedinečnou bio kvalitou, nie je tomu tak. Značka vznikla už v roku 1972 a už od svojich počiatkov sa špecializovala na prírodné luxusné mydlá. Dnes tento celosvetovo uznávaný koncern ponúka nielen kozmetiku, ale aj gurmánske špeciality a darčekové predmety. Originálny britský dizajn môže nadchnúť aj vás, tak neváhajte, pretože kozmetika Crabtree & Evelyn je teraz aj kozia!

Nová kolekcia kozmetiky Crabtree & Evelyn

Pokiaľ máte vycibrený štýl a svoju kozmetiku si vyberáte naozaj dôkladne, tak si rozhodne nenechajte ujsť najnovšiu kolekciu Crabtree & Evelyn, ktorá je vyrobená z kozieho mlieka. Prežúvavce žijú vo voľnom chove, a preto je kozie mlieko vysoko kvalitné. Táto nevšedná ingrediencia sa skvele stará o citlivú pleť. Produkty sú obohatené aj o ovsené jadrá s vyživujúcimi antioxidačnými účinkami alebo bisabol, zjemňujúci alantoín a vitamín E. V zložení nechýba ani kašmír pre hydratáciu a luxusný komfort, ktorý citlivej pleti prospieva.

Starostlivosť o pokožku rúk

Naše ruky zaťažované počas celého dňa a nová kolekcia Crabtree & Evelyn to berie do úvahy. Nájdete tu preto napríklad šetrné mydlo, vďaka ktorého vyváženému pH nie sú ruky po umytí vysušené. Kolekcia obsahuje aj krém, ktorý intenzívne vyživuje a regeneruje suché ruky. Je obohatený nielen o exluzívnu zložku kozieho mlieka, ale aj o upokojujúcu zmes bohatú na živiny, olej z makadamových orechov, bambucké maslo a myrhu.

Hydratácia celého tela

Pravidelná starostlivosť o pleť celého tela by tiež nemala byť zanedbávaná. Značka Crabtree & Evelyn vyvinula ihneď dva telové krémy. Prvý z nich je určený osobám so suchou pokožkou a vyrába sa v komfortnom balení s dávkovačom. Druhý zabezpečuje luxusnú starostlivosť o citlivú a jemnú pokožku a je k dostaniu v klasickom krémovom balení.

Sprchové mlieka

Starostlivosť o pokožku s kozmetikou Crabtree & Evelyn môže byť príjemnou záležitosťou pri sprchovaní alebo kúpeli. Svoju pleť môžete hýčkať sprchovým mliekom, ktoré má krémovú textúru, upokojujúcu penu a jemnú vôňu alebo skúste mlieko do kúpeľa, ktoré rozmaznáva citlivú pokožku a upokojuje všetky zmysly. Zážitok z kúpeľa umocňuje vôňa levandule, pelargónie a cyprusu.

Zdroj: Crabtree & Evelyn

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.