Buďte bio so značkou InLight a jej vlasovým elixírom!

Buďte bio so značkou InLight a jej vlasovým elixírom!

5. novembra 2016, Bio InLight, vlasová kozmetika, elixír, bio produkt, prírodný produkt, prírodná kozmetika, 100% bio, žihľava, lopúch, jojobový olej, rozmarín, regenerácia, hydratácia, vypadávanie vlasov, poškodené vlasy, rast vlasov, štiepenie, lámanie

Sponzorovanej odkazy:

Kozmetická značka InLight sa zrodila vďaka dlhoročnému priateľstvu a profesionálnemu vzťahu medzi Centrom homeopatickej medicíny v Neapole a lekárom Marianom Spieziom a jeho ženou Loredanou. Vo Veľkej Británii patria obidvaja k priekopníkom v oblasti prírodnej bio starostlivosti o pleť, na ktorej značka InLight buduje svoj úspech. Nielen tridsaťročný výskum na poli rastlín a lekárskej praxe je unikum receptúry Bio InLight. Značka vsádza aj na profesionálne výrobné postupy, kedy sú suroviny spracovávané čo najšetrnejšie, aby si zachovali svoje prírodné vlastnosti. Z prírody možno totiž načerpať veľa bohatstva, keď nie je zaťažovaná hnojivami, pesticídmi, kontamináciou a geneticky modifikovanými úpravami.

100% bio vlasová kozmetika

Mnoho z nás si uvedomuje, že naše vlasy sú veľmi zaťažované. Ich vlastnosti sa menia s vekom v rámci hormonálnych výkyvov či častým stresom a dokonca aj zlým životným štýlom. Vlasom škodíme ale aj cielene, a to častým kulmovaním, fénovaním, horúcou vodou a žehlením. Faktorov, ktoré negatívne ovplyvňujú naše vlasy, existuje ešte celý rad a preto britská BIO kozmetika InLight prišla s unikátnym vlasovým elixírom, ktorý obnoví rast našich vlasov a regeneráciu ich vlákien.

Vlasový elixír so žihľavou a lopúcha

Táto konkrétna vlasová kozmetika je rovnako ako ostatné produkty od značky InLight 100% bio. Zložkami elixíru sú žihľava, ktorá sa už odpradávna používa pri problémoch s padaním vlasov. Posilňuje vlasy od korienkov a napomáha obnovovať ich zdravie a lesk. Ďalej vlasom prospieva rozmarín, ktorý má výrazné prekrvujúce účinky, čím stimuluje aktivitu vlasových cibuliek a tým aj rýchlejší rast vlasov. Lopúch taktiež podporuje rast vlasov, ale zamedzuje aj ich nadmernému padaniu a masteniu. A v poslednej rade jeden z najcennejších rastlinných olejov – jojobový olej, ktorý vlasy chráni pred stratou hydratácie, kvôli ktorej sa vlasy štiepia a lámu.

Jedinečný vlasový elixír možno využívať ako kúru pri ťažkých vlasových problémoch aj ako balzam či kondicionér pre posilnenie zdravia a lesku. Tento prírodný produkt ponúka totiž štyri spôsoby využitia. Jednak má regeneračný efekt, je možné ho použiť pre obnovu a výživu vlasového vlákna, ale môže nám pomôcť aj pri tvarovaní účesu a v letnej sezóne poslúži ako ochrana pred chlórom a morskou soľou. Je k dostaniu na e-shope www.biOrganica.cz .

Zdroj: Biorganica

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.