Obujte sa do toho! S Puma AW16

Obujte sa do toho! S Puma AW16

31. októbra 2016, Puma, obuv, tenisky, topánky, športová obuv, športové oblečenie, Brage of Glory, Puma AW 16

Sponzorovanej odkazy:

Jeseň je tu, a s ňou prichádza aj tá najlepšia doba na nosenie tenisiek. Ak si prajete svoju zbierku rozšíriť o nové kúsky, určite nezabudnite na najnovšiu kolekciu topánok športovej značky Puma. Limitovaná kolekcia pre jeseň a zimu 2016 ponúka dokonalé kúsky, v ktorých bude vaša prechádzka jeseňou skrátka perfektná. Aký pár si vyberiete vy?

Ikonická Brage of Glory

Ak patríte do početných radov fanúšikov ikonického radu topánok Brage of Glory, iste vás poteší správa, že sa pre túto sezónu dočká nového vzhľadu. Hlavnú úlohu budú tentoraz hrať tenisky BOG Sock Tech z rodiny topánok Trinomic. U týchto topánok sa dočkáte úplného pohodlia, ktoré zaisťuje mäkučká pena. Horná časť topánky je tvorená elastickým materiálom, vďaka ktorému topánky získavajú elegantný vzhľad a budú tak vašim perfektným spoločníkom pre každý deň. Dokonalý vzhľad potom dotvára výrazné logo na jazyku, s ktorým kontrastne pôsobí minimalistická predná časť. Aby bola kolekcia kompletná, dopĺňa ju súprava PUMA Evo Core Pants a Longsleeve.

Vintage úlovky z archívu Puma

Móda sa v tohtoročnej sezóne vracala do minulosti často a malý výlet do archívu tak podnikla aj značka Puma. Vrátila sa do 90. rokov, odkiaľ vylovila bežecké topánky Duplex Evo. Táto obuv sa dočkala úprav pre pohyb v meste, takže je flexibilná, vypolstrovaná a tiež pevnejšia. Stále však vychádza zo svojho predchodcu, ktorým je športová topánka a tešiť sa môžete aj na neuveriteľnú dávku pohodlia a mäkučký došľap. Táto kolekcia potom opäť prináša aj oblečenie, tentokrát sa jedná o nohavice Speed Front woven a Speed Front crew.

Zahrajte si s PUMA Play

Ďalšia z kolekcií Puma pre novú sezónu sa zase nechala inšpirovať športom, konkrétne svetom basketbalu. Puma Play je ladená do čiernobielej kombinácie, ktorú oživujú tóny červenej. Predlohou pre nové modely sa stal model PUMA Clyde, ktorý si presne na mieru nechal u tejto značky vytvoriť basketbalista Walt „Clyde“ Frazier. Na svoje si prídu milovníci prešívaných detailov, ale aj zástancovia širšej a ľahšej obuvi. Tenisky či oblečenie Puma podľa vášho gusta si môžete kúpiť v predajni Puma Concept Store alebo na www.puma.com .

Foto: PUMA

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.