adidas a Kanye West s Yeezy boost 750

adidas a Kanye West s Yeezy boost 750

21. októbra 2016, adidas, Kanye West, Yeezy Boost 750, topánky adidas, tenisky, športová obuv

Sponzorovanej odkazy:

Kanye West je známy nielen ako rapper, úspešný producent a manžel Kim Kardashian, ale darí sa mu aj na poli módy. Okrem svojich vlastných kolekcií spolupracuje so značkou adidas a výsledok hneď ich prvej spolupráce, teda topánky Yeezy boost 750, ktoré získali svoj názov podľa prezývky slávneho rappera, sa ihneď stali hitom a ikonou, a tak prišiel čas predviesť svetu ich novú verziu.

Yeezy Boost v novom kabáte

Prvá verzia Yeezy Boost, topánok značky adidas navrhnutých v spolupráci s jedným z najslávnejších rapperov súčasnosti Kanye Westom, uzrela svetlo sveta v roku 2015. A o obyčajný rok neskôr už môžeme obdivovať ich novú verziu Light Grey. Ako možno vytušiť už z názvu, topánky ihneď zaujmú krásnym svetlo šedým semišovým prevedením. To ale samozrejme nie je všetko, hlavnou výhodou týchto topánok je predovšetkým technológia BOOST ™ v priesvitnej podošve. Vďaka nej poskytnú Yeezy Boost svojim nositeľom neuveriteľné pohodlie, pričom je stále zachovaný vzhľad topánok na veľmi vysokej úrovni. Tým však výpočet predností týchto topánok zďaleka nekončí. Očaria tiež kožou prvotriednej kvality, semišovou pätnou podšívkou a priedušným zvrškom topánky, ktorý sa tiež stará o čo najvyšší komfort. Topánky samozrejme celkovo vynikajú obrovskou kvalitou, čo len podčiarkuje zosilnené prevedenie očiek na šnúrky, bodku dokonalému vzhľadu potom dodáva prispôsobiteľný suchý zips pre originálny vzhľad.

Uspokojte sa len s tým najlepším

Vďaka Yeezy Boost máte skvelú šancu sa pripojiť ku Kanye Westovi a svetovej značke športového oblečenia a doplnkov adidas a rovnako ako oni sa uspokojiť len s najvyššou kvalitou. Táto spoločná filozofia je zrejme jedným z hlavných dôvodov, prečo ich spolupráca výborne funguje. Produkt tohto „spriaznenia duší“ a neobyčajnej kreativity Kanye Westa, topánky Yeezy Boost 750 Light Grey, si môžete už od júna tohto roka v Českej republike zatiaľ zaobstarať len v predajni Footshop v Prahe na ulici Bubenská 1. Ich odporúčaná cena činí 349 eur. Oceňte ich kvalitu i prvotriedny vzhľad aj vy!

Foto: adidas

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.