Holly & Whyte od Lindexu je (nielen) detská!

Holly & Whyte od Lindexu je (nielen) detská!

20. októbra 2016, Lindex, jesenná kolekcia, Holly & Whyte, detské oblečenie, dámske oblečenie, plus-size, XXL, oblečenie pre kojencov, oblečenie pre novorodencov, detské odevy, preppy koncept, 60. roky, šifónové šaty, vzory

Sponzorovanej odkazy:

Obľúbená švédska značka Lindex už odštartovala predaj jesennej Holly & Whyte kolekcie pre ženy a deti. Aj tentoraz značka uvádza už osvedčený preppy koncept, kedy oblečenie je skôr konzervatívne, nie príliš extravagantné a zdržanlivé v kombinovaní. Jesenná kolekcia Holly & Whyte čerpá inšpiráciu zo 60. rokov a vzhľadu uniforiem nosených na internátnych školách, ktoré však zástancovia preppy štýlu nosia len v prípade, že na ňu naozaj chodili, inak by mohla nastať trápna situácia, ak by im niekto podobný dotaz položil.

Najobľúbenejšími kúskami v jesennej kolekcii sú krátka sukňa, svetrík, pletený sveter a klubový blejzer. Všetky modely sú navrhnuté v nových farebných kombináciách. Najčastejšie tu narazíte na námornícku modrú, tmavo zelenú farbu a jasavo žltú s červenými akcentmi. Medzi vzormi v tejto kolekcii nájdete káro, prúžky a ak ide o detské odevy, tak aj zvieratka vo veselom a humornom štýle.

Detské oblečenie bude k dispozícii pre novorodenca do jedného roku veku a pre dojčatá (veľkosť 62 až 86), tiež pre deti od dvoch do štrnástich rokov (veľkosť 92 až 170) a v poslednej rade ponúka kolekcia Holly & Whyte sortiment pre ženy, ktorý zahŕňa plus-size veľkosti, ktoré idú svojou cestou až do veľkosti XXL (veľkosť 52/54).

Ženy by v tejto kolekcii mohli zaujať napríklad šifónové šaty, ktoré sú dokonale ľahučké a zaistia vám, že sa s nimi budete môcť cítiť príjemne po celý deň. Neznamená to totiž, že keď príde jesenná sezóna, tak sa musíme vzdať ženských kúskov, práve naopak. Vyberte si medzi farebným vzorom či klasickými bodkami na tmavo modrom pozadí. Farebným kúskom, ktorý dodá vášmu outfitu šmrnc môže byť úpletový sveter z kolekcie Holly & Whyte. Má klasický pletený vzor a ozdobné guličky.

Z detského sortimentu by som rada vyzdvihla tmavo modrú prešívanú bundu so zlatými zipsami a gombíkmi pre deti do jedného roka. Mäkkučké polstrovanie ponúka pohodlie a príjemne zahreje počas chladnejších dní. Pre malé dievčatká je tu hravý overal so zlatými gombíkmi, volánikmi na ramenách a červenou mašličkou alebo pletenou čiapkou s bodkami a veselým brmbolcom. So žiadnym módnym kúskom z jesennej kolekcie Holly & Whyte jednoducho nie je nuda.

Zdroj: Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.