Čo je BoBax? To je MaxMara!

Čo je BoBax? To je MaxMara!

19. októbra 2016, BoBax, MaxMara, kabelka, luxusná, ikonická, kultová, prehliadka, móda, Lina Bo Bardi

Sponzorovanej odkazy:

V priebehu módnej prehliadky jar /leto 2017 bola spolu s mnohými trendy kúskami prezentovaná vôbec prvýkrát ikonická BoBag od MaxMara. Kultová nová kabelka je tu!

BoBag je inšpirovaná talianskou intelektuálkou, architektkou a dizajnérkou Lina Bo Bardi, ktorá žila v Brazílii. Podľa nej je tiež kabelka pomenovaná. Lina Bo Bardi v Brazílii patrí medzi známe tváre a ani po jej smrti sa na ňu nezabúda. Patrila do brazílskeho racionalizmu a bola veľkou priekopníčkou modernej architektúry.

A táto dáma silne ovplyvnila celú kolekciu jar /leto 2017 a predovšetkým novú krásnu kabelku BoBag. Kabelka oplýva oblými, ženskými a akosi zmyselnými tvarmi, rovnako ako Lina Bo Bardi. A je rovnako nepompézná a pritom nonšalantná ako bola ona.

Je vyvedená s praktickým sklopným uzatváraním, a všetko je zavŕšené na tomto módnom doplnku ešte apartným prešívaním, elegantnou rukoväťou a ležérnymi strapcami. BoBag bude k dispozicii v dvoch veľkostiach (malej a veľkej) a v dvoch rôznych verziách, jedna v teľacej koži a jedna v jelenej koži a v rôznych farbách. Kabelka BoBag je už teraz populárna pre nadčasový a osobitý dizajn.

Lina Bo BardiLina Bo Bardi

Zdroj foto: MaxMara; facebook

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.