Na vlne pohody: Neformálne džínsy H&M

Na vlne pohody: Neformálne džínsy H&M

5. októbra 2016, H & M, neformální džínsy, roztrhané džínsy, šisované, trhané, obnosené džínsy, opraný vzhľad, vysoký pás, nízky pás, boyfriend džínsy, skinny, super skinny, girlfriend džínsy, trendy, dĺžka nad členky, džínsy s dierami, pohodlné džínsy, ležérne štýl

Sponzorovanej odkazy:

Čo presne si predstavujete vy pod pojmom „vlna pohody“? Pre niekoho to môže byť týždeň strávený na dovolenke pri mori, pre niekoho pretancovaná noc na hudobnom festivale a pre iného napríklad len príjemne strávené popoludnie na pikniku s priateľmi. Módny svet si pod týmto dvojslovným spojením predstaví neformálne džínsy, ktoré ponúka ako trend na konci tohto leta. Denim je každoročne v kurze, ale tento rok frčí najmä ten menej úhľadný. Džínsy voľte hlavne šisované a trhané. Takéto nohavice môžete zakúpiť napríklad v kamenných obchodoch obľúbenej značky H&M a zaradiť sa tak medzi slávne celebrity, ako sú napríklad Rita Ora alebo Diane Kruger, ktoré už rozdrbané džínsami do svojho šatníka dávno zaradili.

Boyfriend nohavice

Takzvané boyfriend džínsy sú svojím voľným, často rovným strihom, nepatrne zníženým sedom a dĺžkou nad členky ideálnym typom pre voľnočasové aktivity. O týchto džínsach sa dá povedať, že stelesňujú akýsi ležérny štýl. Veľmi často sú doplnené o roztrhané, šisované a zazáplatované detaily. Značka H&M má pre svoje zákazníčky pripravených veľa modelov týchto pohodlných džínsov, ktoré sa síce nehodia do práce a vybranej spoločnosti, ale aj tak sa s nimi dá veľa užiť. Vďaka ich kratšej dĺžke si k nim môžete vziať roztomilé sandálky na podpätku a vytvoriť tak trendy ležérne-elegantný outfit.

Girlfriend džínsy

Musím sa priznať, že som sa s nohavicami označenými ako girlfriend ešte nestretla. Značka H&M ich ponúka hneď niekoľko a jedná sa o akúsi obdobu boyfriend nohavíc. Tieto džínsy majú tiež opraný vzhľad a obnosené detaily, dĺžku nad členky, ale voľnejší strih zužujúci strih, klasický sed a často aj vyšší pás. H&M ponúka aj niektoré modely, ktoré sú z väčšiny vyrobené z organickej bavlny.

Skinny jeans

Strih skinny čiže úzke džínsy už sú dnes akási klasika. Značka H & M ponúka aj u nich pestrú ponuku najrôznejších modelov. Väčšinou sa jedná o dlhé džínsy vyrobené z elastického materiálu s nápadnými detailmi v podobe všemožných dier. Niektoré z nich majú vysoký a niektoré zasa nízky pás. Nezabudnite však na to, že model super skinny džínsov v spojení s vysokým pásom vaše nohy opticky predĺžia, a preto sa odporúča predovšetkým ženám menšieho vzrastu.

Zdroj: H & M

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.