Leeda má e-shop! Hurá do neho!

Leeda má e-shop! Hurá do neho!

7. októbra 2016, Leeda, česká móda, Lucie Kutálková, dámske odevy, dámske oblečenie, módne doplnky, trendy, originálne, šik, outfit, online nákup, e-shop, šperky, kabáty, kašmír, vesty, denim, legíny, kvalita, dámske šaty, sukne, asymetria

Sponzorovanej odkazy:

Veľmi známu českú módnu značku Leeda založili v Prahe roku 2003 dve mladé návrhárky Lucie Kutálková a Lucie Trnková. O deväť rokov neskôr sa stala hlavnou predstavenkyňou značky Lucie Kutálková. Štýl tejto dizajnérky a vlastne aj samotná módná značká sa orientuje na limitované, tématicky ladené kolekcie. Kladie si dôraz na kvalitné materiály aj spracovanie a originálny minimalistický dizajn s prepracovaným detailom. Spolupracuje s ľuďmi z oblasti súčasného dizajnu, architektúry, grafického dizajnu, fotografie, filmu a hudby. U tejto značky si tiež zákazníci pochvaľujú jej individuálny prístup v podobe zákazkovej výroby, ale aj možnosti vybrania si návrhára osobne.

Česká móda

Každý módny kúsok z kolekcie od značky Leeda sa vyrába v Českej republike a použitý materiál má pôvod v miestnej remeselnej tradícii. To je základná charakteristika, na ktorú by nedala Lucie Kutálková dopustiť. Nákupom tohto značkového oblečenia teda podporíte český produkt, o ktorom nemusíte pochybovať, že by nebol kvalitne spracovaný.

Leeda e-shop

Kamenný butik Leeda sa nachádza v Starom Meste v Prahe a nájdete tu dámske odevy, módne doplnky, obuv a šperky, respektíve si tu vytvoríte celý outfit. Od tohtoročného augusta však spustila táto obľúbená značka svoj vlastný e-shop, takže teraz si môžete dopriať online nákup priamo z pohodlia vášho domova. Na oficiálnych stránkach značky Leeda si môžete prezrieť široký výber originálnych trendy kúskov za ceny im prislúchajúce.

Z dámskeho oblečenia môžete vyberať z dostačujúcej ponuky šiat, topov, blúzok, sukní, košieľ, nohavíc, sák a búnd. Keď sa pozrieme ešte viac do hĺbky, znamená to, že tu medzi šatami môžete zakúpiť jednak sexi mini, denim šaty, elegantné róby, maxi šaty či pletené šaty a veľa ďalších. Medzi bundami na vás čaká napríklad kabát s klopami, kašmírová vesta, krátka džínsová vesta či dlhý kockovaný kabát, ktorý je rozhodne šik. Módne doplnky ovládajú hlavne opasky a spoločenské listové kabelky do ruky. Nájdete tu ale aj ručne pletený šál, ktorý je ponúkaný v dvoch farebných variantách – šedej a fialovej.

Zdroj: Leeda

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.