Na vlne 2017: Týždeň módy MBPFW a Kateřina Geislerová

Na vlne 2017: Týždeň módy MBPFW a Kateřina Geislerová

17. októbra 2016, Na vlne 2017, týždeň módy MBPFW, návrhárka Kateřina Geislerová, kolekcia KG na jar a leto 2017

Sponzorovanej odkazy:

Nielen že sa v médiách poťažmo móde skloňuje dookola jesenné, ale už aj zimné obdobie. Mnohí módne guruovia myslia ešte oveľa ďalej. Jedným takým je aj Kateřina Geislerová.

Prezentovala v týchto dňoch svoju kolekciu na jar a leto 2017. Ako vždy sú jej modely veľmi tvorivé, tvárne a jemne sofistikované. Proste ženské. Nechýba zmyselnosť, citovosť a pastelové farbičky. Každý detail jednotlivého kúsku je prepracovaný, dotiahnutý to úplného detailu.

Ukážka jej prezentácií na jar a leto 2017 ovplýva istou krehkosťou, sebaistotou, sviežosťou a ladnosťou. Modely prezentovali v rámci jesennej edície týždňa módy MBPFW mnohé modelky, medzi ktorými nechýbala Simona Krainová, Aneta Vignerová a Zuzana Jandová.

A prečo na vlne? Ústredným prvkom celej tejto jarno letnej kolekcie 2017 sú vlnky, medzi ktorými návrhárka zľahka a inštinktívne prepláva a necháva sa strhnúť silou okamihu. Ako sama hovorí: „Nehodnotím čo je pekné a čo nie, vnímam a transformujem, hľadám cesty a objavujem skryté potenciály. Dôverujem obrazom, ktoré sa predo moju objavujú a ladím sa na ich vlny. Keď niečo nejde, tak to ide inak. “

Celá kolekcia má tri časti. Prvá je v nevinnej žiarivo bielej farbe a je akýmsi čakaním na vlnu, plnú pokoja a vyrovnanosti. Druhá časť je obrovskou zmesou farieb, vzorov a z nich vnímaných pocitov.

A potom táto celá smršť mizne a do tretej časti vpláva všetko akosi pospolito a harmonicky – na jednej vlne. Do rovnováhy radosti, nadšenia a s jemnými materiálmi ako je čipka, hodváb, ale aj trochu nezvyčajný a u návrhárky veľmi obľúbený molitan, ktorý skvele funguje na kabátoch a vestách.

Zdroj foto: MBPFW, Lucie Urban

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módne peklo a módni návrhári.