Hor sa na škvrny! S Erborian!

Hor sa na škvrny! S Erborian!

9. októbra 2016, pigmentové škvrny, pigmentácie, problematická pleť, Erborian, kórejská kozmetika, Marionnaud, nature and care, starostlivosť o pleť, denné /nočné sérum, hydratačný krém, zjednotenie pleti, sila bylín

Sponzorovanej odkazy:

Viete, v čom je skrytá krása pleti Aziatok? Dokonale hebká a rozžiarená pleť je výsledkom prípravkov s bylinnými ingredienciami. Na tomto základe stavia nová privátna značka siete parfumérií Marionnaud – Erborian a skutočne sa jej darí. V sortimente Erborian ženy nájdu celkom niekoľko kozmetických prípravkov, okrem iného aj obľúbený BB creme so ženšenom, ktorý sa stal víťazom nezávislého hlasovania BT Awards vo Francúzsku. Kozmetika Erborian, ktoré sa stará o pleť i telo, sa necháva inšpirovať kórejským pôvabom a čerpá z vysoko účinných prírodných ingrediencií tejto časti Ázie. Výsledkom je ucelený rad kozmetiky, ktorá v sebe spája moderné technológie výrobky s účinkami rastlín, ako sú napríklad ázijská levanduľa, zelená slivka, sladké drievko či gingko biloba, ktoré majú mnohoročnú tradíciu.

Pigmentové škvrny

Mnoho žien sa v lete potýka s nepríjemnosťou, ktorá nesie názov pigmentové škvrny. Ochranné krémy s vysokým UV faktorom mnohokrát nezaberajú, pretože slnečné lúče sú nevypočítateľné a vždy si nejakú medzierku nájdu. Kozmetická značka Erborian ale našla riešenie, ako sa tejto nedokonalosti pleti úspešne zbaviť. Majiteľkám problematickej pleti ponúka sérum a krém, ktoré možno zakúpiť výhradne v sieti parfumérií Marionnaud.

Denné / nočné sérum Blanc D Essence

Starostlivosť o pleť nie je nijako jednoduchá. Vašej snahe môže dopomôcť rozjasňujúca esencia od Erborian – denné / nočné sérum, ktoré je obohatené o extrakt z pivonky bielokvetej a spolu s ďalšími aktívnymi látkami pôsobí na pleť hneď trojakým spôsobom. Jednak presvetlí pleť dodaním transparentného filmu, redukuje pigmentové škvrny zo slniečka a zjednocuje tón pleti. Tento efekt zaistí, aby vaša pleť bola deň odo dňa pevnejšia, jasnejšia, žiarivejšia a zjednotená. K tomu stačí naniesť ráno a večer množstvo séra veľkosti perly na celú tvár.

Hydratačný krém

Erborian Blanc De Creme Smart Moisture vychádza rovnako z kórejského lekárstva, ktoré využíva sily liečivých bylín. Krém vysoko hydratuje pleť a je vhodný aj na prevenciu a liečbu pigmentových škvŕn. Pomáha tomu hlavne jedinečné spojenie bielej vŕby, stromu candeia a kórejského gaštanu. Vaša pleť bude hlboko hydratovaná, prežiarená, chránená a jednotná. Krém sa tiež nanáša každé ráno a večer. Je vidno, že kozmetika Erborian je typickým príkladom kombinácie nature and care.

Zdroj: Marionnaud

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.