Nový jesenný lookbook s Pandorou!

Nový jesenný lookbook s Pandorou!

10. októbra 2016, Pandora, jesenná kolekcia, Essence, Rose, zirkóny, jeseň 2016, novinky, geometrické vzory, minimalizmus, striebro, bižutéria, šperky, náušnice, prívesky, srdiečka, prstene, brilianty, jesenný lookbook, trendy

Sponzorovanej odkazy:

Známa a veľmi obľúbená šperkárska spoločnosť Pandora predstavuje celkom nový jesenný lookbook, kde na vás čaká množstvo zaujímavých kúskov s trblietavými zirkónmi. Pandora si tento rok na jeseň pohráva s trendy vintage štýlom, kedy svoje zirkóny obrúsila do briliantových tvarov a zasadila ich do šperkov, ktoré sa podobajú štýlu Art Deco. V niektorých šperkoch sa dokonca kombinuje geometrický minimalizmus a vintage. Takýmto príkladom sú prstienok a náušnice Sparkling Elegance, ktoré sú jedinečnou kombináciou moderných línií a klasických rezov.

Kolekcia Essence

Ďalšou novinkou je predstavenie kolekcie Essence, kde nájdete vskutku inšpiratívne hodnoty. Pandora sa v tejto kolekcii snaží ísť ruka v ruke s módnymi trendmi, a preto svoje raritné prívesky ozdobila farebnou perleťovou mozaikou, ktorá je vskutku inovatívnou remeselnou technikou. Biely prívesok má symbolizovať otvorenosť a láskavosť, modrosivá farba reprezentuje harmóniu a vyrovnanosť a ružový prívesok spodobňuje nehu a starostlivosť. Nejde tu teda len o perfektnú šperkársku prácu, ale aj o hlbší význam, ktorý tieto prívesky nesú. Aj z tohto dôvodu sa stávajú obľúbeným darčekom, ktorým možno povedať, čo pre vás dotyčný človek znamená, alebo aký je. Súčasťou kolekcie je aj strieborný náramok a retiazka, na ktoré možno prívesky navliekať a nosiť.

Pandora Rose

Vedľa kolekcie Essence sa tento rok na jeseň 2016 predstavuje aj kolekcia Rose. Tu sa spoločnosť Pandora rozhodla prepracovať niekoľko populárnych motívov a klasických vzorov, ktoré následne sfarbila do elegantnej červenkastej. Kolekcia obsahuje niekoľko obľúbených príveskov zdobených kubickým zirkóniom. Snáď najčastejším motívom sú tu srdiečka a abstraktné vzory. Niektoré z príveskov sú zaujímavo prelamované, iné zase celistvé. Je len na vás, po ktorých s radosťou siahnete. Kolekcia Essence ponúka aj rovnako bohatý výber prstienkov, ktoré sa blyštia pri každom odraze svetla. Práca je veľmi decentná a jemná. Hodí sa teda pre každú zo žien. U náušníc sa znovu objavuje u Pandory obľúbený minimalizmus. Tieto kúsky sú veľmi roztomilé, obzvlášť ak ide o motívy srdiečok a mašličiek.

Zdroj: Pandora

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.