Lookbook kolekcia Lindex jeseň /zima 2016

Lookbook kolekcia Lindex jeseň /zima 2016

12. októbra 2016, Lindex, lookbook Lindex, kolekcia Lindex, dámska kolekcia Lindex, Lindex jeseň 2016, jesenná kolekcia Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Leto už končilo a plavky a krátke šaty sú v regáloch obchodov nahradené kabátmi a svetrami. Nie je však potrebné smútiť, trendy jesenné kúsky sú presne tým, čo vám chladnejšie a občas aj daždivé a veterné jesenné dni môže spríjemniť. Nechajte sa pohltiť nádhernými jesennými tónmi a najnovšími módnymi trendmi, ktoré môžete obdivovať napríklad v novom lookbooku značky Lindex pre jeseň 2016.

Nežná a ženská

Lookbook Lindex predstavuje pre jeseň a zimu 2016 kolekciu, ktorá je inšpirovaná jemnou ženskosťou a klasickými siluetami a detailmi 60. rokov. "Pre jeseň 2016 sme sa sústredili predovšetkým na rozličné typy siluet, aby sme tak mohli vytvoriť silný a moderný look. Áčkové strihy a dĺžka po členky sú poklonou 60. rokom. Zároveň sme však chceli pridať aj vplyv ženskosti voľbou lichotivého zvonového strihu bundičkám, sukniam aj šatám, "hovorí Annika Hedin, dizajnová riaditeľka Lindexu.

Výrazná a rozmanitá paleta farieb

Kolekcia vás už na prvý pohľad uchváti nádhernou paletou farieb zostavenou z tých najkrajších jesenných tónov. Na jednotlivých kúskoch oblečenia úžasne vyniká tajomná petrolejová, romantická vínová, obľúbená tmavo modrá, nestarnúca čierna či rôzne odtiene oranžovej. Tieto jesenné tóny nielen dokonale ladia s prírodou, ale zároveň sa jedná o nestarnúce trendy tejto sezóny, ktoré vám pristanú. Navyše je možné ich medzi sebou jednoducho kombinovať, čím docielite bezchybného jesenného looku.

Stavte na lichotivé siluety

Slušivé a padnúce siluety a tvary sú presne tým, okolo čoho sa jesenná kolekcia Lindex točí predovšetkým. Dôležité sú pre kolekciu aj materiály, ktoré sú hrejivé a neprehliadnuteľné rovnako ako grafické potlače či spletité detaily, medzi ktorými zaujmú predovšetkým výrazné zipsy a matné metalické gombíky. Ďalším unikátnym detailom novej kolekcie sú tiež oversized balónové rukávy, ktoré môžeme vidieť na pleteninách. Ak ste v jesennej kolekcii značky Lindex už objavili svojich favoritov, môžete si ich už od začiatku septembra 2016 zakúpiť v predajniach Lindex či na stránkach lindex.com.

Foto: Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.