Rihanna a Puma pre leto 2016!

Rihanna a Puma pre leto 2016!

14. septembra 2016, letnej kolekcie Puma, Rihanna Creeper, ambasádorka Rihanna, kreatívna riaditeľka Rihanna, tenisky, nové odtiene, semiš, Fenty Puma, dámska obuv, pánska obuv, topánky

Sponzorovanej odkazy:

Legendárna športová značka Puma spoločne so svetoznámou speváčkou Rihannou, ktorá je tiež kreatívnou riaditeľkou a veľvyslankyňou značky, predstavujú pre leto a jeseň 2016 tri zbrusu nové štýly Rihanna Creeper v kolekcii Fenty Puma.

Fenty Puma by Rihanna

Barbadoská speváčka Rihanna sa stala kreatívnou riaditeľkou novej dámskej kolekcie značky Puma roku 2014. Značku zaujal hlavne speváčkin nebojácny a vizionársky štýl. Rok potom už Rihanna začala kampaň Creeper – klasická a napriek tomu osobitá obuv. V tomto roku potom ambasádorka predstavila kompletnú kolekciu Fenty na unikátnej akcii Fashion Week 2016. Rihanna, ktorá inak športovej značke dodáva svoj ​​jedinečný prístup, prisľúbila vzájomnú spoluprácu aj v ďalšom roku, teda sa už teraz môžeme tešiť na ďalšie úchvatné kolekcie v jej podaní.

Tenisky Creeper

Prvé dizajnové produkty z kolekcie Creeper boli tak populárne, že sa ihneď rozpredali a získali si tak pozornosť mnohých stálych i budúcich zákazníkov značky Puma. Zaujali najmä svojím spurným štýlom, na ktorom sa podieľala hlavne exotická speváčka Rihanna.

Zbrusu nová letná kolekcia ponúka taktiež celkom nové odtiene tenisiek Creeper. Tento rok v lete si budete môcť dopriať dve prémiové semišové verzie obľúbených topánok: luxusná kombinácia zelenej a bordovej a úchvatná čierna saténová s čiernym semišom. Novinkou je tretí vzhľad, a to biela obuv z lakovanej kože. V ponuke sú stále aj staršie modely topánok Creeper v odlišnom farebnom prevedení, ktoré je taktiež veľmi páčivé. Príkladom môžu byť celo-béžovej či staroružovej tenisky s čiernym pruhom.

Všetky Creeper sú vyrobené v Európe. Každý pár je vybavený dvoma sadami šnúrok a sú balené v originálnom zamatovom sáčku Fenty Puma by Rihanna. V dámskom i pánskom prevedení je kolekcia k dostaniu v kamenných predajniach Footshop, Queens, Freshlabels Store a Puma Concept Store nachádzajúcom sa v obchodnom centre Palladium v ​​Prahe. Ďalej tiež na internetových e-shopoch: www.footshop.cz , www.queens.cz , www.freshlabels.cz , www.superkecky.cz , www.brands24.cz a na www.puma.com .

Zdroj: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.