Na cestách s Marionnaud

Na cestách s Marionnaud

13. septembra 2016, Marionnaud, kozmetika, cestovné balenie, kozmetika na cesty, tipy na cesty

Sponzorovanej odkazy:

Letná sezóna sa vždy nesie v znamení cestovania a spolu s ňou prichádza aj pomerne nepopulárna činnosť – balenie. Nezáleží, či vyrážate na štrnásť dní k moru alebo len na pár dní na neďalekú chatu, my ženy nevydržíme bez svojich nevyhnutností ani jeden deň. Kufre a tašky však bohužiaľ nie sú nafukovacie a navyše musíme často na adresu veľkosti našich batožín znášať aj komentáre a nepochopenie našich partnerov. Možnosť mať všetky svoje obľúbené kozmetické produkty a doplnky so sebou, bez toho aby zabrali zbytočne veľa miesta, nám však ponúka Marionnaud!

Tipy na cestu od Marionnaud

Vďaka Marionnaud môžete mať teraz svoje obľúbených kozmetických pomocníkov neustále pri sebe a byť tak stále dokonale upravená. Táto parfuméria si pre všetky cestovateľky pripravila rad obsahujúci cestovné sady a praktické obaly, miniatúry i super doplnky. Využitie u vás iste nájde napríklad Travel set skladajúci sa z dvoch 50ml fľaštičiek, dvoch dóz a špachtličky. Vaša kozmetika tak s vami môže cestovať aj v lietadle! Elegantné ružové puzdro potom v sebe skrýva poklady v podobe zrkadla, pinzety, mini pinzety a kefky na mihalnice i obočie. Vďaka tomuto Beauty setu budete dokonalá kedykoľvek a kdekoľvek.

Objavte výhody atomizeru

S pomocníkmi z cestovnej kolekcie Marionnaud nebudú problémom ani odličovacie prípravky. Bez nich sa pochopiteľne tiež nezaobídeme a navyše často zaberajú veľké množstvo miesta. Preto u Marionnaud nájdeme aj sadu Skin Care Make Up Removers, v ktorej nechýba odličovacie mlieko, micelárna voda ani dvojfázový odličovač očí. Veľmi užitočným pomocníkom môže byť aj atomizér. Pod týmto cudzím slovom sa skrýva malý flakónik, v ktorom môžete mať neustále pri sebe svoj obľúbený parfum, a to aj v tej najmenšej kabelke. Iste oceníte ľahké plnenie aj praktické okienko, ktoré nám ukazuje, koľko parfumu ešte zostáva. Vybrať si tiež môžete hneď z piatich farebných prevedení.

Marionnaud myslí aj na mužov

Bez kozmetiky sa na cestách nezaobídu ani muži, a tak Marionnaud do kolekcie zaradil tiež mini balenie krému na holenie, čistiaceho krému a denného krému.

Foto: Marionnaud

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.