Louis Vuitton Series 5 na jeseň a zimu 2016

Louis Vuitton Series 5 na jeseň a zimu 2016

10. septembra 2016, Louis Vuitton, Louis Vuitton Series 5, Selena Gomez, Bruce Weber, Series 5, kampaň, LV, jeseň a zima 2016

Sponzorovanej odkazy:

Francúzsky módny dom Louis Vuitton nám v novej kampani ku kolekcii na jeseň a zimu 2016 predstavuje svoje nové hrdinky na čele s americkou herečkou a speváčkou Selenou Gomez. Máme tak možnosť sledovať ich príbeh a scény z ich života.

Amazonky túžiace po dobrodružstve

Kampaň kolekcie Series 5 zachytáva životy niekoľkých žien, ktoré autor Bruce Weber nazýva hrdinkami. Tie sa ako kmeň neohrozených amazoniek vydávajú za dobrodružstvom. Okrem Seleny Gomez medzi nimi môžeme zahliadnuť aj Jean Campbell, Soru Choi, Luisianu Gonzales či Eriku Linder, a to v populárnom prostredí Miami, najobľúbenejšom mieste Bruce Webera. Kým o mieste možno nebolo pochýb, ladenie a vzhľad kampane jej autor menil. Pôvodne bolo jeho zámerom zachytiť svoje hrdinky na lodi cestou do doku, namiesto toho však dal vzniknúť vizuálnej disonancii, kde je loď neobvyklým architektonickým prvkom.

Majstrovský rukopis Bruce Webera

Bruce Weber, fotograf celej kampane, patrí k veľmi uznávaným osobám a presne tak to vníma aj umelecký riaditeľ značky Louis Vuitton Nicolas Ghesquière: „Okrem toho, že je skvelý fotograf, je Bruce Weber tiež "choreografom“ obrazov. Vie presne, ako zachytiť a podčiarknuť energiu každého človeka a jeho fotografie sú vždy dynamické – takmer ako živé. „Slová chvály mal aj pre Weberovu prácu s osobnosťami aj pre samotnú Selenu Gomez:“ Veľmi sa mi páči tá vždy nová optika, ktorú on vidí v hviezdnej osobnosti. Selena je neuveriteľne populárna – je ikonou svojej generácie. A pritom je tiež rýdza a skutočná, priama a stojí nohami na zemi. Je spontánna a nikdy nepovie nie objavovaniu nových vecí. Pred dvoma rokmi sme sa stretli, bolo to moc fajn, také nenútené, a od tej doby sledujem, ako sa vyvíja a mení. Návrhár vždy rád sleduje, ako sa s jeho pomocou žena premieňa a vyvíja. „O tom, že náklonnosť a rešpekt sú vzájomné, svedčia aj slová mladej americkej herečky a speváčky:“ Mala som tú česť už s Brucom Weberom pracovať, takže sme sa už poznali a o to, to bolo teraz lepšie. Nicolasa už považujem za dobrého priateľa. Kampaň sa fotila v Miami a všetko bolo veľmi uvoľnené. Bruce aj Nicolas sú obaja veľmi položený do svojej práce. Keď mám na sebe niečo od značky Louis Vuitton, tak mi to dáva sebavedomie a silu. Nicolas vie, ako sa žena chce cítiť, a vie jej v tom pomôcť," hovorí súčasný popový idol Selena Gomez.

Foto: Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.