Speed ​​500 IGNITE od Pumy

Speed ​​500 IGNITE od Pumy

15. septembra 2016, Puma, Puma Speed ​​500 Ignite, Puma Ignite, Puma NightCat Ignite, topánky, bežecké topánky, bežecká obuv

Sponzorovanej odkazy:

Beh si v súčasnosti užíva obrovskej popularity a s trochou nadsadenia by sa dalo povedať, že kto nebehá, ako by nebol. Výhodou tohto športu je predovšetkým to, že k nemu takmer nič nepotrebujete. Výnimkou je však kvalitná, odolná a pohodlná obuv, s ktorou je beh samozrejme ďaleko príjemnejší aj zdravší. A na obuv špeciálne vytvorenú pre tento šport sa orientuje tiež PUMA, jedna z popredných svetových spoločností vytvárajúcich nielen obuv, ale aj doplnky a oblečenie pre šport. Po úspešnom uvedení technických bežeckých topánok Speed ​​tento rok na jar prichádza teraz s verziou Speed ​​500 Ignite.

Do terénu so Speed ​​500 Ignite!

Posledná novinka značky PUMA z oblasti produktov pre beh, topánky Speed ​​500 Ignite, nájde svoje využitie predovšetkým v teréne. Ponúka odľahčenú konštrukciu a spája rôzne technologické prvky s cieľom zlepšiť běžcov pohyb. Topánky sú navyše doslova nabité energiou, o čo sa stará pena Ignite. Tá vracia po celej dĺžke topánok energiu, redukuje kontakt topánky s podložkou a tým nám umožní bežať rýchlejšie. O zvyšovaní rýchlosti sa ďalej starajú tiež použité odľahčené materiály a jednotlivé vrstvy, ktoré majú za úlohu znížiť hmotnosť topánky.

NightCat pre nočné šelmy

Pri behu večer, v noci či za zlého počasia a zníženej viditeľnosti je nevyhnutné používať reflexné prvky, ktoré nám zaistia bezpečný beh. Ich dôležitosť nezabudla ani značka PUMA, ktorá pre všetky nočné šelmy pripravila aj verziu Speed ​​500 IGNITE NightCat opatrenú reflexívnymi prvkami na hornej časti topánky. Samozrejmosťou je dokonalé polstrovanie pre nekonečný komfort v ktorúkoľvek dobu.

Prekonajte osobný rekord s Pumou

Topánky Puma Speed ​​500 Ignite sú stvorené pre to, aby ste s nimi prekonávali svoje možnosti a naplno využívali svoj ​​potenciál. Ak ste sa tiež nechali očariť ich dizajnom aj perfektnými vlastnosťami a technológiami, môžete si topánky zakúpiť už teraz v predajni TOP4RUNNING v Prahe, v PUMA Concept Store v OC Palladium alebo v online obchodoch www.top4running.cz a www.puma.com .

Foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.