Kolekcia adidas by Rita Ora pre jeseň / zimu 2016 je tu!

Kolekcia adidas by Rita Ora pre jeseň / zimu 2016 je tu!

4. októbra 2016, adidas, adidas Originals, Rita Ora, adidas Originals by Rita Ora, jesenná kolekcia adidas, kolekcia adidas, adidas Originals jeseň / zima 2016

Sponzorovanej odkazy:

Nová sezóna jeseň /zima 2016 so sebou prinesie nespočetné množstvo módnych kolekcií. Zatiaľ čo mnohé z nich budú ladené do tmavých jesenných farieb, kolekcie adidas Originals by Rita Ora s názvom Colour Paint Pack medzi nimi bude žiariť a vynikať pestrým kokteilom farieb a energie.

Overená spolupráca pokračuje

Spolupráca značky adidas Originals a Rity Ory trvá už dva roky, a to že stále pokračuje, dokazuje, ako úspešní títo dvaja partneri pri vytváraní kolekcií sú. Britská speváčka vniesla do kolekcií obľúbenej športovej značky svieži vietor, chaos, pestré farby a odvážny prístup a dala tak vzniknúť mnohým originálnym a nezabudnuteľným kúskom. Nie inak je tomu aj u kolekcie Colour Paint Pack. Tá zaujme neprehliadnuteľnou inšpiráciou kvetinami, detskými maľovankami, tlmenými farbami a výraznou a jedinečnou grafikou.

Užite si kvetiny aj na jeseň

Rita Ora sa pri navrhovaní kolekcie nenechala nijako obmedziť ročným obdobím, ktoré prichádza a pre ktoré kolekciu navrhovala, teda jeseňou a zimou a takmer celú ju zahalila do krásnych a rozlietaných okvetných lístkov. Tie sú potom spájané do celoplošných potlačí a dodávajú tak jednotlivým kúskom osobitý výraz. Farebná paleta sa už potom jeseňou nechala ovplyvniť o niečo viac a vidíme tu predovšetkým karmínovú a bielu, ktoré sú občas pretkané modrou. Veľmi zaujímavým prvkom kolekcie sú kúsky s farebnými políčkami, ktoré majú vlastné číslo a evokujú tak detské omaľovánky.

Dodajte kúskom osobitosť

Rita Ora nechala niektoré kúsky úplne biele a dala tak možnosť ich novým majiteľkám, aby im dodali kus seba a urobili ich tak ešte originálnejšími. Na oblečení samozrejme nechýbajú klasické pruhy, strih je volený tak, aby preťahoval siluetu. Jednotlivé kúsky potom dopĺňajú ikonické modely obuvi Stan Smith, Superstar a Tubular, samozrejme v obmenenom dizajne. Aj u nich tak stretneme hravú potlač či nápaditú farebnú podošvu. Ak svoju ​​jeseň chcete rozžiariť kúskami z kolekcie adidas Originals by Rita Ora, vydajte sa do adidas Concept Stores alebo zabehnite na stránky adidas.cz.

Foto: adidas.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.