Topánky kam sa pozrieš: s H & M!

Topánky kam sa pozrieš: s H & M!

25. augusta 2016, H & M, leto 2016, šik a trendy, dámske sandále, espadrillky, letné tenisky, pestré farby, letná obuv, pohodlná obuv, topánky na podpätku

Sponzorovanej odkazy:

Jednou zo závislostí mnohých žien sú topánky. Len sa priznajte, koľko párov topánok každá z vás vlastní! A koľko z nich ste na nohe ešte ani nemali alebo si ich vzali iba jedenkrát! Obuv je vášňou väčšiny z nás a svoje o tom vie aj značka H & M, pretože nás bezradné ženy láka na niekoľko desiatok úžasných párov letných topánočiek. Sú šik a trendy! Tým jednoznačne nejde odolať!

Letné sandále

Snáď tou najobľúbenejšou obuvou v lete sú sandále. Všetky ich rady nosíme, predvádzame v nich odhalené nôžky a ak sú ešte ku všetkému na podpätku, tak sa v nich aj veľmi rady pozeráme na svet z vyššej perspektívy. Obľúbená značka H & M ponúka svojim zákazníčkam obrovský výber dámskych sandálok, kde si nájde určite každá zo žien svoje vyvolené. Tohtoročnú sezónu sú zvlášť obľúbené šnurovacie sandálky s povrázkami, ktoré si obviažete okolo nohy. Nesmie sa zabúdať na pestré farby, ale ani na zvieracie vzory.

Espadrillky

Topánky so šnurkovou podrážkou sa za posledné roky stali veľmi žiadanými a tento rok tomu nebude inak. Takzvané espadrillky ponúka značka H & M v letnej verzii v podobe sandálok. Väčšina z nás je zvyknutá na klasickú verziu v podobe tenisiek, ale tieto neobvyklé kúsky stoja rozhodne za povšimnutie. Vyžaruje z nich dokonalá letná atmosféra a pohoda. Rozhodne sa budú na vašich nohách perfektne vynímať pri večerných prechádzkach na dovolenke, pretože svojou farebnosťou a spracovaním evokujú akýsi safari štýl.

Tenisky

Aj keď sa nedajú tenisky považovať za vyložene letnú obuv, ale ak trávite letné obdobie u nás na Slovensku, tak sami viete, že o tropickom počasí sa rozhodne hovoriť nedá. Už niekoľkokrát som za toto leto musela obuť ľahké tenisky, pretože skoré rana a neskoré večery nebývajú zas tak teplé. Niekedy ani popoludňajšie teploty nedosahujú ani priaznivých 20 ° C. Značka H & M myslela aj na tieto prípady a poistila sa pekným riadkom ľahkých letných tenisiek v očarujúcich farbách. Svetle tónované tenisky od H & M sa určite nehodia do daždivého počasia, ale naopak sa skvele hodia na výlety do prírody či do mesta. S nízkymi ponožkami k nim môžete obliecť napríklad šortky a vytvoriť tak parádny ležérny outfit.

Zdroj: H & M

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.