Trendy zmeny pre bacuľky s Kik!

Trendy zmeny pre bacuľky s Kik!

26. augusta 2016, Obchodný reťazec Kik, sezónne kolekcie nadmerných veľkostí, bacuľky, bacuľky, väčšie veľkosti, nadmerné veľkosti, XXL, XXXL, dámske oblečenie, aktuálne trendy, farby, plavky, šaty, nohavice, topy, tričká, spodná bielizeň

Sponzorovanej odkazy:

Všetky ženy, ktoré sú máličko pri tele, určite štve, že je výber oblečenia nadmerných veľkostí naozaj slabý. Možno len z malej časti sa dá prirovnať k sortimentu produktov veľkostí S alebo M. Z tohto dôvodu sa zrejme ženy s väčšími veľkosťami oblečenia majú tendenciu obliekať ako šedé myšky. Obchodný reťazec Kik sa preto rozhodol vytvoriť kolekciu len pre bacuľky.

Sezónne kolekcie nadmerných veľkostí

Revolúcia pre bacuľky, ako by sa pokrokovo dala nazvať sezónna kolekcie nadmerných veľkostí, si stojí za tým, že by bacuľaté ženy mali mať rovnakú ponuku výberu oblečenia ako ostatné. Obchodný reťazec Kik spolu so svojím návrhárskym tímom sa preto stal, okrem iného, ​​špecialistom na módu nadmerných veľkostí.

Nebojte sa farieb!

Kik radí, že by ženy pri tele mali zabudnúť na nudnú čiernu a prekvapiť svoje okolie pomocou farebného a veselého oblečenia, tak ako to robia aj štíhlejšie ženy. Pár kíl navyše nemôže nikomu zabrániť nosiť aktuálne módne trendy ako ženy s menšou veľkosťou. V dnešnej dobe sú bacuľky oveľa sebavedomejšie, než bývali predtým. Možno je to vďaka celebritám, ako sú napríklad Adele, Beth Dito alebo Ashley Graham, ktorá bola dokonca na titulnej stránke známeho amerického športového časopisu. Ony sú dokladom toho, že v móde pre bacuľky neexistujú žiadne obmedzenia. Dôležité je, že sa v ňom cítite dobre.

Aktuálne trendy

Pre obchodný reťazec Kik je najdôležitejšie, aby bolo dámske oblečenie pohodlné, nositeľné a hlavne štýlové. Vždy sa snaží vyhovieť vkusu zákazníkov, a preto svoj sortiment neustále obmieňa a je tomu tak aj u kolekcie nadmerných veľkostí. Nezahorknite a vyskúšajte nové strihy, farby i materiály. Nemusíte sa obmedzovať vo veľkostiach, keďže kamenné obchody Kik ponúkajú oblečenie až do veľkosti 58! Nájdete tu tričká, ale aj topy, nohavice, šaty, plavky a spodnú bielizeň. Vďaka obchodom Kik môžete dokonale vytvoriť dámsky outfit presne podľa vášho gusta. Výber je tu totiž viac ako dostačujúci.

Zdroj: Kik

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, plavky a topánky, obuv.