Farebná kolekcia PUMA Fierce

Farebná kolekcia PUMA Fierce

29. augusta 2016, Puma, puma Fierce, športová obuv, botasky, dámska obuv, topánky, športové topánky, topánky na šport, štýlové topánky

Sponzorovanej odkazy:

Ak ste vždy mali pocit, že zohnať elegantné tréningové topánky, ktoré by navyše vynikali vysokou kvalitou a pritom si stále udržiavali vytúženú úroveň pohodlia, je nadľudský výkon, možno vás z omylu vyvedie najnovšia kolekcie PUMA Fierce pre jeseň / zimu 2016.

PUMA Fierce je späť

Prvé lastovičky z kolekcie PUMA Fierce sme mali možnosť vidieť v apríli tohto roku. Po ich úspešnom uvedení sa tieto elegantné tréningové topánky vracajú v najnovšej verzii. Ich popularitu potom ešte znásobuje módna ikona Kylie Jenner, ktorá túto nevyhnutnú súčasť dámskej tréningovej výbavy obúva tiež. Značka PUMA si je plne vedomá toho, že zákazníci dnes u športového oblečenia a doplnkov nehľadajú len funkčnosť, ale očakávajú aj moderný dizajn. Práve preto môžeme u topánok PUMA Fierce pozorovať dokonalú kombináciu nových technológií a streetového štýlu. Topánky z kolekcie PUMA Fierce sú vyššie, majú technické presahy, podpornú stielku a ohybnú drážkovanú podošvu pre rýchly a dynamický pohyb. Nemusíte sa však báť, že sa tieto topánky hodia iba na tréning a pri bežnom nosení ich nevyužijete. Naopak, ich technológia umožňuje aj to, že sa skvele hodia aj do ulíc.

Vyfarbite sa!

Výrazné farby a ich odvážne kombinácie vyzerajú na športovom oblečení aj doplnkoch skvele. Pokiaľ sa teda v bežnom živote často obliekate do šedej či čiernej, odviažte sa aspoň pri výbere športových topánok a nechajte sa zlákať pestrou paletou odtieňov PUMA Fierce! Kolekcia je navrhnutá v tónoch kráľovskej modrej či výraznej červenej, detaily sú potom svietivo ružové či zlaté. Nechýba však ani umiernená šedá a čierna varianta. Rôzne varianty topánok potom prinášajú aj rôzne ďalšie zdobenia. Fierce Camo zdobí potlač, Metallic zakúpite v perleťovo lesklých farbách striebornej, ružovej a čiernej, Quilted vyniká prešívanou časťou a KRM patrí zástancom tmavých odtieňov. Topánky z kolekcie PUMA Fierce si môžete zakúpiť v predajniach A3 SPORT, Sportisimo, PUMA Concept Store alebo na www.puma.com či ďalších e-shopoch.

Foto: PUMA

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.