Farby Orientu od Pandory

Farby Orientu od Pandory

8. septembra 2016, Pandora, letná kolekcia Pandora, šperky Pandora, elegantné šperky, Farby Orientu, náušnice, klenoty, prstienky, prsteň

Sponzorovanej odkazy:

Úchvatné kvetinové ozdoby a farby vzdialené a očarujúca Ázia, aj to môžete obdivovať v kolekcii Pandora pre leto 2016, ktorá sa vydala na ďalekú cestu poznávať dychberúce kúzla týchto krajín. Aj vy sa tak môžete ozdobiť minimalistickými a veľmi ženskými šperkami inšpirovanými lotosovým kvetom a mnohými ázijskými vzormi a živými farbami.

Zahaľte sa do tradičných farieb

V kolekcii Farby Orientu sa stretnete s tak originálnymi a neprehliadnuteľnými odtieňmi, akými je napríklad klasická červená oživená prekrásnymi karmínovo červenými a ružovými tónmi. Táto kombinácia obzvlášť vyniká na chladivom Sterlingovom striebre a jej účelom je vyvolať vo vás pocity radosti a šťastia. Vašej pozornosti by nemali uniknúť brúsené prívesky s názvom Trblietavé červené sklo vyrobené z meňavého skla, ktoré je unikátne tým, že z rôznych pohľadov ukazuje dve farby preniknuté podmanivým svetlom.

Nežné orientálne klenoty

Kolekcia Farby Orientu v mnohom ukazuje, že minimalizmus môže vyniknúť aj na šperkoch. Jemné zdobenie pôsobí nádherne na prsteni Orientálny kvet s čistými líniami, ktorý je dokonalou ukážkou pôvabu jemných a drobných šperkov. Zdobia ho elegantné kvetinové obrysy a trblietavé okvetné lístky a skvele ho doplnia aj náušnice v podobnom štýle. Výhodou jemných šperkov je predovšetkým to, že dokonale doplnia akýkoľvek outfit.

Okázalý solitér vám učaruje

Pokiaľ si potrpíte na výraznejšie šperky, ktoré na seba dokážu strhnúť pozornosť, potom sa môžete smelo zamilovať do prsteňa kryštalickej kvetinovej ozdoby. Zdobí ho veľký stredový kameň vybrúsený do tvaru vankúšika, okolo potom nájdeme okvetné lístky vysadené menšími kamienkami a korálkovými detailmi. Prsteň poukazuje na trend exotických kvetín a grafických tvarov, rovnako ako napríklad prívesok orientálny vejár. Ten okrem grafických detailov zaujme aj ľahko secesným štýlom a trblietavými origami detailmi. Perfektnú bodku tejto kolekcii potom predstavuje prívesok so zaujímavým názvom Ružové trblietavé kvapky zemolezu plný zhlukov kameňov brúsených v štýle Puresse.

Foto: Pandora

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.