Rapperská rapsódia Adidasu

Rapperská rapsódia Adidasu

13. júla 2016, adidas + Kanye West

Sponzorovanej odkazy:

Skvele fungujúca a osvedčená spolupráca rappera Kanyeho Westa so svetoznámou značkou adidas sa prehlbuje a rozširuje! Svetlo sveta uzrela ďalšia kolekcia. Tá už nie je ladená na street módu, ale na sporty nôtu.

Nová kolekcia prinesie obuv, oblečenie i doplnky, a to ako pre ženy, tak pre mužov. Celá táto plejáda sporty kúskov ponesie logo adidas a Yeezy.

Uplynulé dva roky spolupráce pre adidas Originals preukázali neobyčajný úspech a značný ohlas spojenia, ktoré bolo krásnym základom novo vznikajúcej spolupráce. Tá je spojením športovej značky a osobnosti mimo športy sféru. A tak teraz s pokrokovými inováciami Kanyeho Westa a technologickými schopnosťami Adidasu prichádza nová svieža budúcnosť.

V nasledujúcich týždňoch bude okolo Kanyeho Westa vytvorený tím, ktorý bude spolu s ním globálne vyvíjať nové Yeezy produkty. Mimo to adidas + Kanye West rozširuje pole pôsobnosti a svoje inovácie prinesie ako do streetového, tak športového oblečenia a obuvi.

"Za posledné dva roky nahliadli adidas a Yeezy do budúcnosti. A táto nová spolupráca dokazuje, že ktokoľvek, kto má sen, ho môže snívať, bez toho by bol akokoľvek limitovaný, "hovorí Kanye West.

„Kanye je naozajstný tvorca. Má výnimočný dar toho, že vidí veci, ktoré iní nie. Sme preto naozaj nadšení, že ďalej posilňujeme naše partnerstvo a nemôžeme sa dočkať, až spoločne zmeníme budúcnosť, "hovorí Eric Liedtke, člen predstavenstva Adidasu.“ Púšťame sa teraz do nových teritórií, pretože Kanyeho kreativite dávame priestor aj v športovom odvetví. A to je presne to, čo adidas symbolizuje – dáva tvorcom možnosť vytvoriť prelomové a nové veci. "

Nejde o prvú spoluprácu medzi značkou s tromi pruhmi a raperom. S celosvetovým úspechom sa počas posledných dvoch rokov stretli už legendárne streetové topánky Yeezy BOOST 750 a Yeezy BOOST 350, ktoré využívajú výnimočnú adidas technológiu odpruženia BOOST ™ a špecifický oceňovaný dizajn obuvi.

Pre viac informácií navštívte Adidas-group.com

Zdroj foto: Adidas

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.